23948sdkhjf

En smart besluttning

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Både i arbeidslivet og privat er vi mer og mer avhengig av teknologi for at alt skal gå på skinner. Vi har blitt vant til å kunne både arbeide og ta oss av privatlivet via internett.

Dette ble spesielt merkbart under koronapandemien. I tillegg til en god internetforbindelse trenger man en bra PC for å kunne jobbe på den beste måten. 

I en verden der vi har blitt mer oppmerksom på miljøet, og har blitt mer bevisste på å redusere forbruk, har man nå en ny mulighet når det kommer til å kjøpe teknologi både privat og for firma. Det er nå mulig å kjøpe datamaskiner og annen teknologi som er brukt, men som har blitt oppgradert til en høy standard. Ved å kjøpe denne typen teknologi så kan man spare penger og samtidig ha mulighet til å oppgradere teknologien man bruker oftere. 

Hjelp med å forbli konkurransedyktig
I en tid der mange jobber hjemmefra og der det er viktigere enn noensinne å forbli konkurransedyktig har man, ved å kjøpe gjenbrukt IT, mulighet til å oppgradere teknologien man bruker på en mer regelmessig basis. Ved å oppgradere teknologien man bruker i et firma regelmessig har man mulighet til å holde seg ajour med med software, og dermed kunne følge trender og forbli relevant innenfor et område. 

Et miljøbevist valg 
I tillegg til å kunne oppgradere teknologien i et firma mer regelmessig har man også muligheten til å hjelpe miljøet ved å velge gjenbruk i teknologivalg. Å velge gjenbruk betyr å bruke mindre og å minske forbruk. Begge disse er viktige i dagens samfunn. 

Et smart valg som også kan brukes i markedsføring
I tillegg til å spare penger og å minske forbruk kan man også bruke det faktum at man har tatt dette valget i positiv markedsføring. Kunder velger firma på mange basis, men det å være miljøvennlig har blitt mer og mer viktig. Å være et firma som kjøper brukt teknologi kan være et viktig punkt i en markedsføringsstrategi. I tillegg til kompetanse innenfor et visst område kan man ha det lille ekstra ved å være et miljøvennlig firma som tar bærekraftige valg. 

Vi må alle bli mer miljøbevisste 
I en verden der overforbruk lenge har vært et problem er det viktig at vi alle tar bedre valg. Det er mange områder vi kan bli bedre med hensyn til forbruk, men akkurat dette med teknologi er et av de viktigste. Teknologi blir oppdatert så ofte at man lenge har oppgradert veldig regelmessig. Dette øker selvfølgelig forbruket enormt. 

Ved å velge gjenbruk i teknologi kan man redusere forbruket i dette området dramatisk. A velge gjenbruk i dette området betyr ikke at man ikke har det siste nye og er oppdatert, det betyr bare at man tar mer beviste valg og tenker på fremtiden. 

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.063