23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Bli med på bedriftsbesøk til MV Yara Birkeland

Vi får presentert en rekke innovative kontrollrom fra luftfart, autonome båter, prosessindustri og olje og gass.

Alarmhåndtering og kontrollromsløsninger er i vinden som aldri før, og vi gleder oss til konferanse 21.-22. september!

Anleggene som styres blir mer og mer komplekse. Digitalisering fører til flere og flere signaler og økende press på operatørene i kontrollrommene.  Dette gir behov for innovative løsninger og kunstig intelligens. Fremtidens operatørmiljø bør være høyt på agendaen for å sikre høy sikkerhet, minimalt med utslipp og effektiv produksjon.

På  konferansen får vi presentert en rekke innovative kontrollrom fra luftfart, autonome båter, prosessindustri og olje/gass.

Vi får presentert kombinerte kontrollrom og siste nytt fra et par alarmhåndteringsprosjekter. Vi får også høre om kunstig intelligens i kontrollrom til hjelp i beslutningsstøtte. Det blir også innlegg om økt bevisstgjøring på utslipp og driftsmodus på anlegg samt det siste innen standard for alarm management.

Bli også med på et spennende bedriftsbesøk til Yara. Her skal vi både besøke syrefabrikken og verdens første helautonome skip Yara Birkeland

"Yara Birkeland skal erstatte 40.000 årlige trailertransporter på veiene i Grenlandsområdet. Det betyr både sikrere veier og redusert utslipp på rundt 750 tonn CO2. Yara Birkeland er helelektrisk."

Alarmhåndtering og kontrollromsløsninger 2022 er en arena for teknologer, ledere og operatører med interesse for styring, automatisering og digitalisering i den spisse enden – kontrollrommet.

PROGRAMKOMITÉ

Komiteleder: Bjarne Andre Asheim | Kairos Technology AS
Håkon Wærstad | YARA
Jan Grønlid | INOVYN
Linda Sofie Lunde-Hanssen | Institutt for Energiteknikk
Karin Sundsvik | NFEA
Tonje Olsen | NFEA

Mer om konferansen finner du HER!

NFEA
Andøyfaret 33, bygg D
4623 Kristiansand
Kristiansand
Norge
Org. nr.: NO882267792

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047