23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Produksjon av pakninger

Seal Weld Pro AS produserer og leverer alle typer pakninger

Seal Weld Pro AS er en ledende og tradisjonsrik norsk leverandør av alle typer paknings-,  plast- og gummiprodukter til bedriftsmarkedet.  Vi har bred kompetanse innen o-ringer, flatpakninger, spiralpakninger, ring joints, kantlister, plasttetninger og pakninger av gummiduk. Vi hjelper deg også med produktutvikling og design. Konkurransedyktige priser, rask levering og riktig dokumentasjon! 

Etter kundenes egne tegninger og materialkrav, freser vi produkter i plast- og gummimaterialer på vårt nye fresebord. Vi leverer også støpte plast- og gummipakninger.  Videre dreing av plast og gummi, og skjæring av pakningsprodukter fra store produksjonsark. Materialer vi fører er høyteknologiskplast, konstruksjonsplast og standardplast slik som PTFE, PEEK, POM, Nylon, PEHD og PVC.  Innen teknisk gummi leverer vi produkter i EPDM, nitril, naturgummi, silikon, neopren, fluorgummi, slitegummi og polyuretane.  Grafittpakninger produserer vi også. Alle disse materialene har ulike egenskaper innen temperatur, trykk, motstandskraft mot medie det er i kontakt med og slitasje.  

Vårt omfattende utvalg av pakninger er brukt i blant annet olje & gass industrien, prosessindustrien, næringsmiddelindustrien, bygg- og anleggsindustrien, bergverk og smerteverk.

Kontakt oss for teknisk rådgivning og et konkurransedyktig pristilbud! 

Seal Weld Pro AS
Nikkelveien 11
4313 Sandnes
Sandnes
Norge
Org. nr.: NO980684652

Kontaktperson

PN
Per Nebdal
Daglig leder
+47 51575340 pn@swp.no

Send til en kollega

0.047