23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nyhet! EWM Tetrix XQ 230

Endelig er den her: Tetrix XQ 230 en helt ny TIG sveiseopplevelse!

Seal Weld Pro har på lager den helt nye EWM Tetrix XQ 230.

Kvalitetsleverandøreren EWM lanserer nå Tetrix XQ:  Digital, universell, personlig sveising blir helt annerledes enn før! Smart nettverkskobling. Robust i bruk. Raffinert kabinett. Revolusjonær styring. Utrolig ytelse med en strømstyrke på opp til 230 A direkte fra en enfaset stikkontakt på 230 V. TETRIX XQ-apparatene gir en helt ny TIGsveiseopplevelse!

Som en perfekt utvidelse av den nye TETRIX XQ digitaliserer EWM Xnet sveisingen din. Det fremtidsrettede sveisestyringssystemet organiserer produksjon, planlegging, kvalitetsstyring, sveisekontroll, samt forvaltning og hjelper til med å forbedre lønnsomheten, kvaliteten og dokumentasjonen. Det er Welding 4.0. og EWM svar på Industry 4.0.

Nå blir det personlig!

Perfekt sveising begynner med innstillingene. Med den nye styringen til TETRIX XQ har du alle muligheter for individuelt arbeid på høyeste nivå – enten du velger COMFORT 3.0 eller den nye EXPERT 3.0 Og for at du også enkelt skal kunne benytte styringen med sveisehansker, betjenes den ikke via en berøringsskjerm, men med det ergonomiske klikk-hjulet og selvfølgelig med en forståelig meny på språket ditt. TETRIX XQ – ikke hvilken som helst, men din.

Se vedlagt brosjyre og teknisk informasjon i bilder og video. 

Kontakt produktansvarlig:

Svein Tore Hove   45260966   sth@swp.no

Seal Weld Pro AS
Nikkelveien 11
4313 Sandnes
Sandnes
Norge
Org. nr.: NO980684652

Kontaktperson

PN
Per Nebdal
Daglig leder
+47 51575340 pn@swp.no

Send til en kollega

0.078