23948sdkhjf

Opptegning av rørsystemer

| Medlemsnyhet | Bedrift Process Engineering Norge AS

I travle perioder kan det være bruk for ekstra ressurser. I en periode har Process Engineering A/S fungert som en ekstra ressurs hos Lundberg Tech A/S, som utvikler og produserer systemer til avfallshåndtering.

Lundberg Tech A/S er leverandør av units og systemer for håndtering av restavfall fra produksjonsmaskiner til blant annet etikettindustrien. De utvikler og produserer mange forskjellige granulatorer/cuttere, All-In-One enheter og sentrale systemer til anlegg for restavfalls-håndtering, som opptegnes og leveres til deres kunder. Etikettene utstanses, og restavfallsmaterialet fra disse utsuges i rørsystemer, blir granulert og transportert til en felles oppsamlingsenhet.

Lundberg Tech A/S hadde bruk for ekstra ressurser til å få opptegnet rørsystemet i tre utsugningsanlegg.

Prosessen
På basis av sluttkundens ønsker for plassering av utsugskanalene, opptelling av utstyrspakken og oppmåling av fabrikkslayoutet opptegnet vi røranlegget i Inventor, dette inkluderte opptegning av det komplette rørlayout med rørbøyninger og T-stykker, samt å sikre den korrekte mengde luft i utsugningsanlegget.

En maskintekniker fra Process Engineering A/S ble leid inn av Lundberg Tech A/S som en ekstra ressurs til hjelp på tre prosjekter. Prosjektene ble utført fra Lundberg Tech A/S’ kontorfasiliteter og løp over to måneder.

Leveranse og omfang av prosjektet
Vår leveranse samt omfanget av prosjektet inneholdt:

  • Design av rørlayout
  • Beregning av rørdimensjoner

Medlemsnyhet

Bedrift
Process Engineering Norge AS

Grensesvingen 9
0582 Oslo
Norge
Process Engineering Norge AS

Send til en kollega

0.078