23948sdkhjf

Oppdag Nippon Gases oppdaterte interaktive gassikkerhetskurs

| Medlemsnyhet | Bedrift Nippon Gases Norge AS

Alle som jobber med gass og har ansvar relatert til sikkerhet rundt gass må ha god nok opplæring rundt dette. Nippon Gases har interaktive sikkerhetskurs for gass som sørger for oppdaterte ansatte og dekker gjeldene HMS krav.

Gassikkerhetskurset har alltid vært vårt mest populære kurs og nå i september relanserer vi kurset med oppdatert innhold, moderne bilder og grafikk og selvsagt vår nye profil. Kurset finnes både på norsk og engelsk og kan tas på både PC og nettbrett, når og hvor det passer deg best. Når sluttesten er bestått vil du motta et kursbevis.

 I vårt relanserte gasskurs tar vi fremdeles for oss de viktigste områdene innen gassfarer og gassikkerhet og alle som tar kurset blir sertifisert i blant annet:

 – De seks gassfarer        
– Temperatur og trykk  
– Lagring og bruk av gassflasker
– Sikkerhetstiltak og verneutstyr

 Gassikkerhetskurs fra Nippon Gases dekker krav fra DSB

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har krav til at alle som skal jobbe med eller i nærheten av gass skal ha nødvendig kompetanse. Dette kan være den som prosjekterer, konstruerer, produserer, installerer, drifter, endrer, reparerer, vedlikeholder eller kontrollerer utstyr og anlegg som benyttes ved håndtering av farlig stoff som gass. Dette gjelder også de personer som håndterer farlig stoff utover det som er beregnet for vedkommendes personlige bruk.

 

Kjøp gasskurs her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Nippon Gases Norge AS

PB 23 Haugenstua
0915 Oslo
Norge
Nippon Gases Norge AS

Send til en kollega

0.11