23948sdkhjf

Hybridtech UVC er Formel 1 innen UVC-teknologi

| Medlemsnyhet | Bedrift FHS Scandinavia ApS

Følger du UVC-debatten på sosiale medier, er det nå en diskusjon om forskningen, der bl.a. usikkerhet rundt teknologien dukker opp.

Dette både i forhold til effekt, men også til troverdigheten til forskningen når internasjonale selskaper og forskning jobber tett. Det er selvfølgelig en relevant diskusjon. Mht. selve effekten av UVC gir også diskusjonen en anledning til å se på de forskjellige kvaliteter av UVC-rør som er tilgjengelige på markedet, og vi vil understreke at hygieneløsningene vi tilbyr våre kunder er med UVC-rør fra SterilAir - Europas ledende leverandør av UVC.

Hybridtech UVC

Vår sveitsiske leverandør SterilAir, som har jobbet med UVC i over 80 år, har en enorm kunnskaps- og erfaringsbase. UVC-rørene deres er gjennomtestet, og de er også forrest når det gjelder utviklingen av nye typer UVC-rør, som skiller seg vesentlig fra de vanlige UVC-systemene. Disse nye supereffektive rørene - Hybridtech UVC - er kort sagt et rør med 3 ganger så stor effekt og som bruker mye mindre energi - det bruker 2/3 av strømmen sammenlignet med et konvensjonelt rør.

Selskapene som bruker Hybridtech UVC i dag velger dem fordi de kan gi full effekt, selv om det er begrenset plass for installasjon.

Se presentasjonen av Hybrid UVC på denne siden (se video) og/eller ring oss for å høre mer.

Medlemsnyhet

Bedrift
FHS Scandinavia ApS

Strandgade 18
5683 Hårby
Danmark
FHS Scandinavia ApS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.062