23948sdkhjf

Carsten Holm A/S tilbyr også serieproduksjon

| Medlemsnyhet | Bedrift Carsten Holm A/S

Carsten Holm A/S har et større tilbud enn du kanskje er klar over – i tillegg til et bredt utvalg av tetninger og pakninger kan vi for eksempel tilby serieproduksjon av komponenter i plast og gummi.

Av Karina Davids kdmarketingsupport.dk  

Vi er eksperter på salg og produksjon av tetningsløsninger til kunder i inn- og utland, både standardløsninger og spesialproduserte løsninger.

Vi har en stor og moderne produksjon der vi blant annet kan serieprodusere ulike gummi- og plastemner.

Stort råvarelager
Vi har alltid et bredt utvalg av de vanligste råvarene på lager. Se utvalget av materialer på hjemmesiden vår.  Dermed kan vi produsere de aller fleste typer gummi- og plastemner i løpet av kort tid.

Serieproduksjon
Har du et gummi- eller plastemne som skal serieproduseres, finner vi gjerne den riktige kommersielle løsningen for ditt behov. Vi har dyptgående kunnskap om produkter og materialer, og kan hjelpe og veilede deg når det gjelder selv de mest kompliserte gummi- og plastemner. Kontakt vår tekniske avdeling på tlf. 62 62 52 55 eller på holm@carstenholm.dk – så hjelper vi deg i mål.

Om Carsten Holm A/S
Selskapet ble grunnlagt av Carsten Holm i 1979. I dag er det en familieeid virksomhet overtatt av andre generasjon. Carsten Holm A/S er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015. Virksomheten produserer og markedsfører standard- og spesialpakninger til alle grener dansk og internasjonal industri. Selskapet har for tiden 34 ansatte i Danmark og 10 personer i det kinesiske salgsselskapet Holm Sealing Solutions Ltd.

Medlemsnyhet

Bedrift
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.065