23948sdkhjf

Potensielle besparelser på opptil seks prosent

| Medlemsnyhet | Bedrift Klüber Lubrication Nordic A/S

Matvareindustrien: Effekten av spesialsmøremidler av høy kvalitet for optimering av energieffektivitet – spesielt når de leveres sammen med individuelle rådgivningstjenester – blir fremdeles ofte undervurdert.

En tribologi-ekspert anbefaler ikke bare nøye tilpassede smøremiddelløsninger for det respektive bruksområdet, men vurderer også hele systemet. Dette gir ofte rammer for energisparing som til nå ikke har vært mulig.

Tips for å gjennomføre bærekraftsmål

Energieffektivitet og utslippsreduksjoner er enormt viktig for matvareindustrien. Ikke bare har en reduksjon av energiforbruket en direkte effekt på selskapets driftskostnader, men generelt betyr et mer effektivt energiforbruk et stort skritt på veien mot CO2-nøytralitet og oppnåelse av bærekraftsmål. Bevis på kontinuerlig forbedring innen energieffektivitet må også kunne legges frem, for eksempel for første sertifisering og resertifisering av energistyringen, noe som er meget viktig i matvareindustrien.

Klüber Lubrication-rapporten "Sustainability and Food Safety" (den er på engelsk) oppsummerer hvordan matvareprodusenter kan bruke tilpassede spesialsmøremidler til å øke energieffektiviteten, ytterligere forbedre bedriftens økologiske fotavtrykk og samtidig realisere potensielle besparelser på opptil seks prosent. Andre viktige emner for matvareindustrien tas også opp i rapporten, spesielt bærekraftsproblemer innen produktutvikling, matsikkerhet og sikkerheten til medarbeiderne under produksjonen.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Klüber Lubrication Nordic A/S

Alexander Kiellands gate 2B
2000 Lillestrøm
Norge
Klüber Lubrication Nordic A/S

Send til en kollega

0.125