23948sdkhjf

Prysmian Group fremskynder sine nullutslippsmål til 2035

| Medlemsnyhet | Bedrift Prysmian Group Norge

Ny klimastrategi er godkjent av Science Based Targets Initiative

Prysmian Group kunngjør en ny og ambisiøs klimastrategi som har blitt godkjent av Science Based Targets Initiative (SBTi). Den nye klimastrategien skal gjøre Prysmian Group til en av de ledende aktørene i overgangen til en karbonfri økonomi.

Gjennom den nye klimastrategi har Prysmian Group forpliktet seg til å:

  • Redusere Scope 1. og 2. drivhusgassutslipp med 46 % innen 2030
  • Redusere Scope 3. drivhusgassutslipp med 21 % innen 2030
  • Netto-nullutslippsmål for Scope 1. og 2. fremskyndes tillegg til 2035.

«Vi er stolte over SBTis godkjennelse, som ytterligere bekrefter vårt seriøse engasjement og den proaktive rollen vi ønsker å spille i avkarboniseringen av sektoren. Bærekraft er i vårt DNA og en integrert del av hele konsernets organisasjon. Vi engasjerer oss proaktivt sammen med kunder og leverandører for å fremme avkarbonisering av forsyningskjedene våre gjennom innovative løsninger», sier Cristina Bifulco, Chief Sustainability Officer og Group Investor Relations Director.

SBTis målvalideringsteam har klassifisert Prysmian Groups ambisiøse Scope 1 og 2 som i overensstemmelse med Parisavtalens krav om maksimalt 1,5°C global oppvarming frem mot 2050.

 OM SBTI

Science Based Targets Initiative (SBTi) er et samarbeid mellom CDP, WWF, FNs Global Compact og World Resources Institute (WRI). De mobiliserer virksomheter til å sette vitenskapsbaserte mål og øke konkurransekraften sin i overgangen til en karbonfri økonomi. SBTi definerer og fremmer beste praksis med utgangspunkt i vitenskap, de tilbyr ressurser og veiledning for å redusere barrierer, og foretar uavhengige vurderinger og godkjennelse av virksomheters klimamål.

Medlemsnyhet

Bedrift
Prysmian Group Norge

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group Norge

Send til en kollega

0.08