23948sdkhjf

Ny generasjon ComPacT NSX effektbrytere

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

Den nye generasjonen velkjente og pålitelige ComPacT effektbrytere (MCCB) fra Schneider Electric har fått nytt design og er utviklet med tanke på optimal driftseffektivitet og forenkling av vedlikehold.

ComPacT-serien er klargjort for nettilkobling.
Modulært plug-and-play-tilbehør sørger for nye, avanserte overvåkingsfunksjoner i én kompakt enhet som har samme form og størrelse som forgjengeren. Det fører til enklere retrofit av eksisterende brytere og gir muligheten til å oppgradere ComPacT med digital intelligens - på tvers av generasjoner.

Smartere design
En ytterligere forbedring av designet er introduksjonen av en semi-gjennomsiktig frontdeksel som gjør det enkelt og sikkert å sjekke om alle komponenter og tilleggsutstyr er riktig installert.

Bedre kontroll og prediktivt vedlikehold 
Nettilkobling av den nye ComPacT-serien bringer innovasjon i alt som gjelder installasjon, vedlikehold og oppgradering. Det nye trådløse tilleggsutstyret gir brukerne bedre innsikt i el-distribusjonssystemet og gjør strømforsyningen ekstra pålitelig. Data fra bryterne gjøres tilgjengelig for driftspersonalet 24/7. Dette gir økt innsikt og mulighet for korrigerende tiltak på tidlig tidspunkt for å opprettholde sikker, optimal og kontinuerlig drift.

 

Se mer på Schneider Electric-webkatalogen: ComPacT NSX og NSXm.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Send til en kollega

0.078