23948sdkhjf

EX-styreenheter fra .steute

| Medlemsnyhet | Bedrift Elteco AS

De nye variantene i Ex BF 80 -serien er utviklet spesielt for bruk i eksplosive miljøer og ved temperaturer fra -60 ° C til +65 ° C, noe som er en betydelig forskjell i forhold til konvensjonelle produkter.

Med de nye variantene i Ex BF 80 -serien er steutes produktområde Extreme rettet mot brukergrensesnitt mellom mennesker og maskiner. De er utviklet spesielt for bruk i eksplosive miljøer og ved temperaturer fra -60 ° C til +65 ° C, noe som er en betydelig forskjell i forhold til konvensjonelle produkter.

Den nye serien er tilgjengelig i tre forskjellige kabinettstørrelser for å inkludere ett, to eller tre elementer. Brukeren kan velge mellom forskjellige aktuatorer, signallamper og nøkkelbrytere, inkludert nødstoppknapper og knapper. Alle modellene er egnet for montering på for eksempel maskinhus, vegger eller paneler - selv og spesielt i krevende miljøer og applikasjoner.

De oppfyller beskyttelsesklasse IP 66 og er utviklet spesielt for alle slags "ekstreme" applikasjoner.

Tilbakemeldingene fra kundene våre har resultert i at serien nå kan operere innenfor et utvidet temperaturområde.

Endringene i produktene er ikke synlige for øyet, men består av nye tetninger og komponenter som er vurdert til -60 ° C.

BF 80 -serien er ATEX / IECEx -godkjent.

Passer ypperlig plasser som feks:

- Verftsindustri
- Offshore teknologi
- Olje- og gassindustrien, etc.


Ex BF 80 serien fra .steute


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Elteco AS

Floodmyrvegen 24
3946 Porsgrunn
Norge
Elteco AS

Send til en kollega

0.078