23948sdkhjf

Bestill pakninger i dag – få dem levert i morgen!

| Medlemsnyhet | Bedrift Carsten Holm A/S

Carsten Holm A/S leverer 98 % av alle ordrer innen 24 timer, uansett om det er standardartikler eller pakninger etter mål. Det er bare mulig fordi vi har et stort varelager og en moderne produksjon der vi fremstiller pakninger etter mål.

Av Karina Davids - kdmarketingsupport.dk  

Din tid er kostbar
Vi vet at en produksjonsstans som skyldes at du bare mangler riktige pakninger, koster enormt mye. Derfor har vi spesialisert oss på rask service og fleksibel produksjon, noe som gir minimalt med driftsstans og tap for kundene.

Mer enn 120 000 varenumre
Vårt brede standardsortiment av tetninger og pakninger omfatter et utall forskjellige typer, størrelser og materialer som dekker de fleste tetningsbehov.

Men selv et så omfattende produktprogram er ikke alltid nok! Derfor produserer vi også egne tetningsløsninger etter mål i både plast og gummi. Og vi hjelper deg gjerne hvis du har et akutt problem med en ukjent tetningsløsning eller trenger profesjonelle råd om materialvalg og design.

Punktlig levering
Vi sørger for rask og sikker levering av alle ordrer, som oftest innen 24 timer. Hvis det virkelig haster og du har mulighet til å hente ordren selv, kan det gjøres fra en sikret utleveringsboks hos oss i Ringe på Fyn døgnet rundt.

Trenger du rask hjelp?
Kontakt oss; vi hjelper deg raskt videre. Våre erfarne medarbeidere kjenner bransjen og kan veilede deg uansett hvilken tetningstype eller -størrelse du trenger.

Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S er en familieeid virksomhet grunnlagt i 1979. Virksomheten utvikler, produserer og markedsfører tetninger og pakninger av høyeste kvalitet i både standard- og spesialutgaver til en lang rekke bransjer i både Danmark og utlandet – alt fra metall, energi, transport og landbruk til næringsmidler og medisin-industrien.

Virksomheten holder til i et nyoppført anlegg i Ringe i Danmark som inneholder topp moderne utstyr for produksjon og kvalitetssikring. Virksomheten er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.

I tillegg til dette har Carsten Holm A/S også eget salgsselskap, Holm Sealing Solutions, i Kina. Holm Sealing Solutions leverer primært til store internasjonale virksomheter, som ønsker pakninger av europeisk kvalitet


 

Medlemsnyhet

Bedrift
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.062