23948sdkhjf

Swagelok Norway presenterer utvidede tjenester på OTD 21

| Medlemsnyhet | Bedrift Swagelok Norway (SVAFAS)

Mye endrer seg innen offshore- og energinæringen, men en ting forblir konstant: behovet for pålitelige væske- og gass systemer som er optimalisert for å få jobben gjort.

Du har ikke råd til å gå på kompromiss når det gjelder sikkerhet og pålitelighet. Det kan heller ikke leverandører hvis de vil jobbe med deg. Ansattes velvære, sikkerhet, lønnsomhet og omgivelsene de opererer i er avhengig av dette. Vi i Swagelok Norway kan hjelpe ved å tilby ferdige systemer innen prøvetaking og analyse, som er designet for å levere den ytelsen og sikkerheten som kreves i offshore- og energimarkedene. I tillegg til pålitelige produkter, tilbyr vi praktisk opplæring, design- og monterings tjenester, samt evaluerings- og rådgivningstjenester levert av et globalt nettverk av fagfolk. Vårt mål er å hjelpe deg med å overvinne utfordringer som er forbundet med utvinning av energireservene som verden er avhengig av. Uansett hva væskesystemet ditt trenger, kan du stole på at Swagelok kan hjelpe.

Kom innom vår stand E-4180 under OTD Energy 2021 i Stavanger 20.-21. oktober for å møte vårt voksende team av tekniske rådgivere og feltingeniører, og for å lære mer om hvordan Swagelok Norway utvikler seg for å dekke dine endrede behov. Registrer deg for din gratis inngangsbillett her.

Medlemsnyhet

Bedrift
Swagelok Norway (SVAFAS)

Kanalarmen 23
4033 STAVANGER (Forus)
Norge
Swagelok Norway (SVAFAS)

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.113