23948sdkhjf

IEC 62443 - for industrielle kontrollsystem

| Medlemsnyhet | Bedrift NFEA

IEC 62443 stiller krav til kompetanse hos de som jobber med industrielle automasjons- og kontrollsystemer, i hele livssyklusen.

Seminaret vil adressere de fleste delstandardene under IEC 62443 rammeverket, inkludert nye og viktige revisjoner som er under utvikling. En viktig del av seminaret vil også tilegnes use cases for hvordan rammeverket kan benyttes.

Seminaret tar sikte på å høyne kompetansen hos alle som arbeider med cybersikring av industrielle automasjons- og kontrollsystemer. Vi vil vise hvordan standarden er en viktig støttespiller i dette arbeidet.

Retningslinjen fra DNV «Cybersecurity in the oil and gas industry based on IEC 62443» er ment som en hjelp for å tilpasse og forenkle anvendelse av denne standarden, og vil bli benyttet som supplerende materiale i undervisningen. Retningslinjen kan lastes ned HER!

Hvordan en løsningsintegrator anvender rammeverket og hvordan et oljeselskap har gjort seg praktiske erfaringer, vil også bli belyst. Sesjonsoverskriftene er som følger:

  • Asset Owner
  • System Integrator
  • Product Supplier
  • Maintenance Service Provider
  • General

De som melder seg på innen 30. september 2021 får guideline Industrial Security: IEC 62443 is easy inkludert i kursavgiften. 

Vi bruker slutten av dag 1 på Cyber Security Game. Litt gaming, etterfulgt av "minglemiddag" for dem som ønsker å delta.

Du finner mer informasjon og påmelding HER!

Program som PDF-versjon finner du HER!


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
NFEA

Kjøita 19
4630 Kristiansand
Norge
NFEA

Bilder & videoer

IEC 62443 stiller krav til kompetanse hos de som jobber med industrielle automasjons- og kontrollsystemer, i hele livssyklusen.

Send til en kollega

0.125