23948sdkhjf

Erfaringsutveksling og mingling for næringsmiddelindustrien

| Medlemsnyhet | Bedrift NFEA

Automatisering i Næringsmiddelindustrien 2021 fokuserer på hvordan og hvorfor produksjonen påvirkes av den digitale transformasjonen.

Konferansen arrangeres 19.-20. oktober på Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo.

I år har vi enda større fokus på å fremme gode usecase og erfaringer relatert til temaene. Foredragsholderne vil derfor dele sine erfaringer innen blant annet nettverk og sikkerhet, MES/MOM, samt bruk av robotikk og sensorikk i produksjonen.

Forbrukerne forventer stadig større utvalg og er mer bevisst på sine valg. I produksjonen arbeides det aktivt for å øke kvalitet, redusere forbruk og optimalisere prosesser for å møte standarden til fremtidens fabrikk og forbrukernes krav i markedet. Med økt tilgang til data, forventes økt transparens og bedre beslutningsverktøy i hverdagen.

Hva innebærer det når vedlikehold skal optimaliseres og overforbruk reduseres? Hvordan kontrollere og utnytte råmaterialvariasjon på best mulig måte? Hvilke erfaringer og tilnærminger med OT/IT driftsnett og vedlikeholdsnett har bransjen?

Dagens teknologi har få begrensinger, men avhenger av hvordan man jobber og tar den i bruk. Bli med og hør eksempler på flere som har erfaringer med dette.

Programmet er delt inn i tre hovedtema:

  • Nettverk og sikkerhet
  • MES / MOM
  • Robotikk og sensorteknologi

Vi gleder oss til å dele erfaringer og kunnskap. Velkommen til Automatisering i Næringsmiddelindustrien 2021!

Du finner program og mer informasjon HER!


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
NFEA

Kjøita 19
4630 Kristiansand
Norge
NFEA

Send til en kollega

0.078