23948sdkhjf

Levetidsstrategier 2021 - levetid for automatiseringsanlegg

| Medlemsnyhet | Bedrift NFEA

Vi vil belyse utfordringene i å vurdere levetiden for automatiseringsanlegg i fremtidsrettet perspektiv med tilhørende strategier og beslutninger.

Levetidsstrategier 2021 er en arena for teknologer og ledere med interesse for automatisering og digitalisering i et levetids­perspektiv. Konferansen arrangeres i Kristiansand, 22.-23. september 2021.

Dagens digitaliseringsprosjekter vil påvirke levetiden til våre operasjonelle systemer og tilhørende infrastruktur. Oppgraderingsprosjekter i anleggene kan medføre både positive og/eller negative konsekvenser – det viktigste er å være klar over risiko/oppside og håndtere dette på en god måte.

Feltinstrumentering er ikke noe nytt, men det som er nytt nå er at alt dette skal kommunisere digitalt. Det er også nytt at det finnes muligheter for bedre innsyn og kontroll enn tidligere.  Dette har avstedkommet en ny ‘arbeidstittel’: Digital Field Worker. Hvordan påvirker dette arbeidsdagen til operatører og vedlikeholdspersonell? Og ikke minst: hvordan påvirker det levetid til systemene. Levetidsstrategier 2021 gir deg svarene på dette.

Det er stadig krav om at produksjonsdata skal ‘opp i skyen’ for behandling, og kanskje også for styring av prosesser.  Hvordan påvirker det arbeidssituasjonen for operatører, og hvem har ansvar for sikkerheten og validiteten når data utveksles på denne måten?  Vi får se noen eksempler på løsninger og anbefalinger som kan hjelpe beslutningstakere i den vanskelige prosessen med å møte alle disse utfordringene

Vi legger opp til omfattende diskusjoner og paneldebatter for å kunne belyse problemstillingene godt – både fra brukersiden og fra leverandørsiden, og vi skal bruke tiden godt til å gi deg ny læring og erfaringsoverføring.

Som en ekstra bonus blir det også bedriftsbesøk på Odderøya Renseanlegg – et anlegg som betjener 140.000 mennesker i Kristiansand og Vennesla, og som samtidig gir tilbake både varme og strøm til fellesskapet.  Odderøya renseanlegg er et kommunalt renseanlegg. Den største delen av anlegget er plassert inne i fjellhaller, men enkelte elementer er plassert ute i terreng; som skorstein for ventilasjon av anlegget og beholder for gass fra anlegget. 

Du finner program og mer info HER!


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
NFEA

Kjøita 19
4630 Kristiansand
Norge
NFEA

Send til en kollega

0.11