23948sdkhjf

William Hacket lanserer det nyeste tilskuddet av klokketalje

| Medlemsnyhet | Bedrift Bretteville Taljer & Maskiner AS

Klokketalje med bedre justeringsevne og økt sikkerhetsfunksjon

William Hacket som er en pioner innen offshore taljer og innovativ løfteteknologi lanserer nå en klokketalje for bruk på land med den nyeste patenterte "quad pawl teknologien". Dette innebærer en talje med 4 bremsepaler som øker både sikkerheten og forbedrer løfteegenskapene til taljen. 

William Hacket presenterer den nye C4 QP klokketaljen som er designet for kritiske løfteoperasjoner der pålitelighet i forhold til feil og finjustering av lasten er avgjørende for å mestre løftet. Da de første klokketaljene ble introdusert på markedet hadde taljene kun 1 bremsepal som sammen med en støttende fjær skulle sikre lasten i å falle. En svikt eller ødeleggelse av fjæren kunne få fatale konsekvenser for løfteoperasjonen. Senere har standard klokketaljer blitt sikret med 2 bremsepaler og fjærer for å gjøre det dobbelt så trygt å utføre en løfteoperasjon. Nå har William Hacket som første produsent gått et steg videre for å gjøre det enda sikrere og stabilt å bruke klokketaljer. 

William Hacket klokketalje er den første taljen som har fire mekaniske inngrepsfunksjoner som øker sikkerheten ved løft og trekk av store og tunge laster. Den unike og patenterte paldesignen forbedrer løfteegenskapene slik at fire bremsepaler som arbeider i par kan samhandle med sperrehjulet og oppnå en finere justering ved avanserte løfte - og senkeoperasjoner enn det ellers ville gjort ved kun 2 bremsepaler. I motsetning til standard klokketaljer vil disse bremsepalene fortsette å fungere sikkert selvom 2 fjærer skulle svikte eller ødelegges. Dette fordi bremsepalene arbeider sammen som par og ikke individuelt. Med 4 bremsepaler sikres lasten kontinuerlig og man minimerer risikoen for mekaniske feil.

Taljen gjør det også mulig med skjevtrekk. I trange områder med begrenset plass og hvor takhøyden er minimal kan forflytning av store og tunge laster gjøres ved bruk av denne taljen. Den er både testet og sertifisert for skjevtrekk og løft opp til 45 grader. Når kraner og gaffeltrucker ikke får tilgang i for eksempel skip og områder med begrenset plass er denne løsningen av stor praktisk betydning.

Denne klokketaljen leveres også i offshore versjon.

Få mere informasjon om klokketaljen her


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Send til en kollega

0.097