23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nippon Gases og Meltio signerer en samarbeidsavtale

Vi vil samarbeide om forbedring av de forskjellige produksjonsprosessene for DED Multi Laser

Nippon Gases, en av verdens ledene produsenter av industri og medisinske gasser, og Meltio, en utstyrsprodusent for produksjon av metalldeler basert på DED Multi Laser teknologi, har signert en samarbeidsavtale. 

 Målet er å jobbe sammen for å forbedre de forskjellige DED Multi Laser produksjonsprosessene som brukes av Meltio ved bruk av metalltråd og pulver, samt i utformingen av passende systemer for riktig og effektiv bruk av beskyttelsesgasser, fra tilførselen til sluttbruken i selve utstyret.

 * Merk: DED-laserteknologi
3D-printing bestående av smeltet metall, i tråd eller pulverform, ved hjelp av en laserstråle. Den er preget av høyt produksjonsutbytte og stor allsidighet i bruken med et bredt spekter av materialer. Prosessen er anvendbar på utallige felt, inkludert reparasjon og produksjon av store deler.

Om Meltio

Meltio tar 3D-printing med metall til neste nivå ved å utvikle rimelige og brukervennlige løsninger med høy ytelse til 3D-printing. Selskapets misjon er å glede kunder, partnere og ansatte ved å være banebrytende for utviklingen av rimelige 3D-printingssystemer av metall som er pålitelige, trygge og kraftige.

Nippon Gases Norge AS
PB 23 Haugenstua
0915 Oslo
Oslo
Norge

Kontaktperson

SG
Stine Gallagher
Marketingkonsulent
+47 48606417 stine.gallagher@nippongases.com

Send til en kollega

0.047