23948sdkhjf

Bærekraft som en del av vårt bedriftsansvar

| Medlemsnyhet | Bedrift Klüber Lubrication Nordic A/S

Klüber Lubrication publiserer en ny bærekraftsrapport, den femte i rekken. Rapporten fra 2020 dokumenterer den vellykkede videreutviklingen av Klüber Lubrication sitt bærekraftsprogram.

Den inkluderer blant annet en forbedret innretting med FNs bærekraftsmål, en utvidelse og innstramming av klimamålene samt en videreutvikling av karakterkortet for bærekraft som Klüber Lubrication sitt produktutvalg vurderes etter når det gjelder bærekraft.

Denne femte bærekraftsrapporten viser hvordan virksomhetsprosesser utformes på en ansvarlig måte av Klüber Lubrication, og tar behovene og kravene til både samfunnet og miljøet med i betraktningen. Målet for denne strategien er å levere innovative løsninger langs verdiskapningskjeden som hjelper bedriftens kunder med å oppnå sine mål, samtidig som effekten på naturressursene reduseres.

Som en ekspert på smøring av differensierte, teknisk komplekse systemer, har Klüber Lubrication en bedriftskultur som ikke bare ser på de teknologiske aspektene av produksjonen, men som også tar for seg de resulterende langtidsvirkningene på mennesker, samfunnet og jordens økosystemer.

Finn ut mer om bærekraft hos Klüber Lubrication på vår bærekraftsside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Klüber Lubrication Nordic A/S

Alexander Kiellands gate 2B
2000 Lillestrøm
Norge
Klüber Lubrication Nordic A/S

Send til en kollega

0.094