23948sdkhjf

LESER sikkerhetsventiler for hydrogen-applikasjoner

| Medlemsnyhet | Bedrift Armatec AS

Nå blir mer enn 600 billioner kubikkmeter hydrogen produsert i prosess industrien, hvert år. Er teknologien ved bruk av hydrogen som en energikilde i forbrenningsmotorer eller via brenselsceller, klar til å erstatte petroleumsprodukter i fremtiden?

Vi i Armatec tilbyr produkter for hydrogen-applikasjoner. Hydrogen er et grunnleggende stoff i mange industrier, f.eks. raffinerier, i ammoniakkproduksjon eller andre kjemiske prosesser. Hydrogen er produsert i en kjemisk prosess eller elektrolyseprosess ved bruk av elektrisk energi.

Fordelene ved bruk av hydrogen som energikilde er blant annet:

  • Nøytralt CO2-fotavtrykk: Hydrogen som er produsert fra fornybare energikilder, er en CO2-nøytral energibærer og et grunnleggende materiale.
  • Fleksibel energilagring: Hydrogen produsert fra fornybare energikilder kan lagres i væske eller gassform i tanker og bergrom. Det er distribuert over et område ved bruk av mobile tanker og eksisterende gassrørlinjer.
  • ''Power to X'': Hydrogen kan brukes fleksibelt som energileverandør i brenselceller, drivstoff i forbrenningsmotorer og som en erstatning av koks i stålproduksjon.

For varierende hydrogen-applikasjoner anbefaler vi sikkerhetsventilene fra LESER, Compact Performance, High Performance og API.

Finn ut mer om sikkerhetventiler til hydrogen-applikasjoner her!


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Armatec AS

Brobekkveien 101
0582 Oslo
Norge
Armatec AS

Send til en kollega

0.078