23948sdkhjf

Power Jacks - kraft og presisjon!

| Medlemsnyhet | Bedrift Aratron AS

Power Jacks skruejekker. Aratron er representant for Power Jacks i Norge som er ledende innen produksjon av skruejekker til nesten alle formål.

Over to millioner installasjoner i felten er din garanti for kvalitet, kraft og presisjon. Du får skruejekkene i en rekke varianter designet for å møte utfordringene ved enhver applikasjon. De spenner fra den enkle klassiske skruejekken til større installasjoner med flere jekker som arbeider sammen. Alle jekkene kan leveres i rustfri utførelse for tøffe og krevende oppgaver spesielt i marine og offshore.

Skal du løfte en kaffekopp eller et skip?
Du kan velge blandt flere størrelser og varianter av våre skruejekker tilpasset oppgaven som skal løses.  Velg mellom kuleskrue eller trapesskrue - standard med anleggsplate eller løpemutter - stående eller hengende. Uansett hva du velger får du en stillegående og selvlåsende konstruksjon hvor du kan velge mellom elektrisk eller hydraulisk drift. Les mer på våre nettsider.

Subsea skruejekker og vinkelgir
De har alle de egenskapene du forventer av Power Jacks-produkter - styrke, pålitelighet, holdbarhet og høy ytelse. Og det betyr at de er ideelt egnet til å operere under de tøffeste undervannsforholdene, hvor som helst i verden.

Jekkesystemer med synkron drift
Flere skruejekker kan kobles sammen i system slik opereres med synkron drift. Systemene kan bygges i mange varianter med bruk av vinkelgir, motorer, reduksjonsgir, drivakseler, koblinger og opplagringer.  Fire av de mest populære konfigurasjonene er 'H', 'U', "T" og "I" -systemer. Hvis det ikke er mulig med mekanisk sammenkobling av systemet med drivaksler, kan separate jekker styres i paralell ved hjelp av motion control systemer.

-Alt i rustfritt
Power Jacks kan levere sine skruejekker og tilbehør i rustfritt for applikasjoner hvor dette er påkrevd. 

-Vinkelgir og tilbehør
Power Jacks har utviklet en serie med vinkelgir for bruk sammen med skruejekkene. Disse får du i ulike størrelser, konfigurasjoner og utveksling. Uansett hva du velger vil du oppleve et vinkelgir utviklet for lang levetid og driftssikkerhet. For å komplettere installasjonen kan vi også tilby et spekter av tilbehør til skruejekkene. Mer om dette finner du her.

Medlemsnyhet

Bedrift
Aratron AS

Bjørnerudveien 17
1266 Oslo
Norge
Aratron AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078