23948sdkhjf

BRECOprotect® - Perfekt til maten

| Medlemsnyhet | Bedrift Aratron AS

Tannremmer for næringsmiddelindustrien.

Tannremmer av polyuretan sertifisert for bruk i næringsmiddelindustrien hvor bruken av maskinkomponenter er underlagt strenge hygienekrav. BRECO tilbyr tannremmer som er spesielt beregnet for dette bruksområdet. Stålkordene i BRECOprotect®- serien er fullstendig innestøpt slik at disse ikke kommer i kontakt med maten eller at de forringes gjennom kontakt med vann og vaskemidler. Tannremmene har også helt glatte overflater som forhindrer avleiringer og gjør rengjøringsprosessen raskere og enklere.

Blå = næringsmiddel
Den blå fargen på BRECOprotect® tannremmene oppfyller gjeldende fargekrav til næringsmiddelindustrien. Alternativt tilbyr BRECO® og BRECOFLEX® tannremmer laget av gjennomsiktig materiale med rustfrie stålkorder.  BRECOprotect® er tilgjengelig som åpen lengde eller skjøtede tannremmer.

Riktige tannremmer i maskinen
Med Aratrons tannremdrifter står det aldri stille. I tillegg til markedets bredeste utvalg av tannremmer, har vi høy kompetanse innen dette fagfeltet. Rådfør deg med oss og bruk vår erfaring og kunnskap for raskt å komme frem til beste løsning.

Se hele vårt utvalg her.

Ta kontakt med Aratron for mer informasjon.

Medlemsnyhet

Bedrift
Aratron AS

Bjørnerudveien 17
1266 Oslo
Norge
Aratron AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.047