23948sdkhjf

Det ideelle nettbrettet til bruk i all slags vær

| Medlemsnyhet | Bedrift Digital PR

Enkel å bruke med en hånd, tilpasset en rekke ulike oppgaver og samtidig kraftig og robust nok til å takle selv de mest krevende arbeidsmiljøer. TOUGHBOOK S1 er endelig her.

Panasonic presenterer i dag TOUGHBOOK S1 – et robust Android™-nettbrett bygget for den mobile arbeideren. Den slitesterke enheten er, med sin 7-tommers skjerm, optimal i hendene på for eksempel patruljerende utrykningspersonell, teknikere som overvåker produksjonslinjer, feltteknikere som utfører vedlikehold og inspeksjoner samt bygningsarbeidere.
 
— Den moderne mobile arbeideren fortjener en mobil dataenhet som er utformet for deres daglige behov – ikke bare et enkelt nettbrett rettet mot vanlige forbrukere, som gjerne bringer med seg diverse problemer. TOUGHBOOK S1 er bygget uten kompromisser for å møte de svært spesielle og praktiske daglige behovene hos både brukerne og IT-administratorene som distribuerer og vedlikeholder dem, sier Baris Koc, European Product Manager for Rugged Mobile IT hos Panasonic.
 
TOUGHBOOK S1 er ergonomisk utformet og, takket være sin lave vekt (426 g) og medfølgende håndrem, også veldig behagelig å bruke over lenger tid. Skjermen fungerer ypperlig i alle værforhold, og den markedsledende lysstyrken på 500 cd/m², sammen med den forbedrede antirefleksjonsteknologien, gjør at lesbarheten selv ved sterkt sollys er eksepsjonelt god. Selv når det regner eller når brukeren har på seg beskyttelseshansker fungerer pekeskjermen på TOUGHBOOK S1 ypperlig til å jobbe på, og for dem som trenger å lagre underskrifter eller fylle inn skjemaer på stående fot, er den tilgjengelige pennen både enkel og presis å bruke.

Bygget for å vare
Den fleksible enheten passer mange ulike behov, og en konfigurerbar tilbehørsport tilbyr diverse påbyggingsløsninger som for eksempel en strekkodeleser eller enda en USB-port. Enheten har to kameraer – et lysutstyrt kamera på 13 MP i front, samt et bakre kamera på 5 MP. Begge er ideelle til å ta bilder som skal legges ved rapporter, og til videokonferansesamtaler med kollegaer.
 
TOUGHBOOK S1 er bygget for å brukes over lange perioder av gangen, og det innebærer blant annet at brukeren enkelt kan bytte batteri under drift (s.k. ”hot swap”) uten å stenge ned enheten og dermed gå glipp av dyrebar arbeidstid. To ulike batteristørrelser borger dessuten for drift på opptil utrolige 14 timer på én opplading.
 
Enheten drives av Android 10, og er utstyrt med en Qualcomm® SDM660 Octa-Core-prosessor, 4 GB RAM og 64 GB lagring – mer enn nok til å møte behovene selv krevende brukere kan tenkes å ha.
 
TOUGHBOOK er synonymt med tøffe, robuste enheter som ikke gir seg når forholdene blir krevende. TOUGHBOOK S1 er ikke noe unntak, og den er både støv- og vannbestandig (IP65/67), MIL-STD-810H-sertifiert og testet for å tåle fall fra opptil 150 cm på betong. Kompatibiliteten når det kommer til tilbehør og reservedeler er også veldig god, takket være støtte for TOUGHBOOK L1- og A3 Android-økosystemet der blant annet batterier, docking-stasjoner og penner inngår.

TOUGHBOOK S1-nettbrettet kommer med 3 års standardgaranti og er tilgjengelig nå. Prisene begynner på €1.110.

Medlemsnyhet

Bedrift
Digital PR

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Digital PR

Send til en kollega

0.094