23948sdkhjf

Energieffektive hydraulikkaggregat fra Servi - nye eller res

| Medlemsnyhet | Bedrift Servi AS

Alle HPUer til vannkraft levert av Servi produseres i dag på Ski. Servi har lang fartstid i bransjen med leveranser av hydraulisk styring til vannveisluker og turbin.

Vårt produktprogram inneholder flere standardkomponenter som i mange tilfeller kan anvendes og spare kunden for dyre spesialløsninger. Vi jobber kontinuerlig med å tilby de beste prisene for fornybar kraftutbygging, og satser mot videre standardisering av enkle hydraulikkaggregater tilpasset bransjen.
Hydraulikk skal være enkelt, trygt og effektivt.

Vi gir også kunden mulighet for å restaurere eldre hydraulikkaggregat ved å gjenbruke store deler som tank og oppsamlingskar. Slitedeler og utdaterte komponenter byttes og installeres på restaurert anlegg.
Slik skånes både bankkonto og miljø.

Ved valg av hydraulisk styring levert av Servi er kunde sikret et driftssikkert anlegg av høy kvalitet til konkurransedyktig pris.

Les mer om vår produksjon av hydraulikkaggregat

Hydraulikkaggregat

Aggregat er designet ut ifra en spesifikasjon, med tanke på belastning og ytelse. Styreskap med relestyring eller PLS, med egen driftsinstruks. 

Leveres komplett med starterutrustning, styresystem, lys og eventuelt varme/kjøling i skap. Fjernbetjening og fjernovervåkning er også tilgjengelig i våre system.

Tannhjulspumper

Kan leveres i støysvak ELIKA-serie. Pumper fra Marzocchi har høy virkningsgrad, lang levetid og meget gode sugeegenskaper.

Servo- og proporsjonalventiler

Kan leveres med eller uten integrert elektronikk. Et bredt utvalg av størrelser, alt fra NG6-NG35+. Våre proporsjonalventiler er spesialtilpasset anleggets styringsformål.

Akkumulator

Komplett utvalg av blære- og stempelakkumulatorer, samt nødvendig tilbehør. Ved lukestyring er stempelposisjonsindikering en viktig applikasjon. Dette muliggjør fjernovervåking av akkumulatorsystemet.

Sylindere

Servi tilbyr et standardsortiment på hydrauliske sylindere, men det meste av produksjonen er kundetilpassede spesialløsninger. Vi leverer sylindere med stempeldiameter fra Ø 20 – Ø 1500, slaglengde inntil 20 m avhengig av dimensjon og utforming - i både svarte og rustfrie kvaliteter.

Vi tilbyr også Hybrid-Drive som en løsning for kunden til lukestyring. Dette kan potensielt minske andre kostnader som lukehus til nye anlegg.

Les også: Selvsmørende og vedlikeholdsfrie glidelagre av høy kvalitet

Kontakt Servi om vannkraft
For tilbud eller mer informasjon om våre produkter,
send gjerne en mail til Endre Tenggren, salgsingeniør - Fornybar energi, - eet@servi.no


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Servi AS

Rasmus Solbergs vei 1
1423 SKI
Norge
Servi AS

Send til en kollega

0.079