23948sdkhjf

Skift pakkbokser samtidig som du skifter lagre på maskinene

| Medlemsnyhet | Bedrift Carsten Holm A/S

Jobber du med produksjon og maskiner, vet du at de aller fleste maskinhavarier skyldes slitasje. Men visste du at et havari også kan skyldes smuss på lagre, tetninger, aksler, pakkbokser og lignende?

Av Karina Davids - kdmarketingsupport.dk  

Derfor anbefaler vi deg å skifte pakkbokser samtidig som du skifter lagre på maskinene.

I industrien er det konstant fokus på optimalisering av produktiviteten, og selv små tiltak kan gjøre stor forskjell. Et maskinhavari er kostbart, men heldigvis kan en del havarier unngås ved at du for eksempel husker å skifte pakkboksene hver gang du skifter lagre. På den måten beskytter du de nye lagrene mot smuss og sørger for at de får lengst mulig levetid.

Danmarks største lager av pakkbokser
Carsten Holm A/S har Danmarks største lager av pakkbokser – deriblant også den populære pakkboksen OA i materialet NRB-70. Det er en standard tetningsring som effektivt hindrer lekkasje av fett, olje og vann mot roterende deler. Den er beregnet for å tåle et maksimalt trykk på 0,5 bar og kan brukes i mange forskjellige industrivirksomheter.

Pakkbokser har følgende fordeler:

  • Økonomiske i anskaffelse og bruk
  • Kan brukes både statisk og til roterende deler
  • Ideelle for bruk i roterende maskiner, på aksler, i motordrevet verktøy og i girkasser
  • God bestandighet mot mineralbaserte oljer og fettstoffer
  • Høy varmebestandighet
  • Finnes i mange ulike dimensjoner
  • Enkle å montere og demontere (skal monteres iht. DIN 3760)


Bredt sortiment til næringsmiddelproduksjon

I tillegg til pakkbokser har vi et bredt utvalg av tetninger spesielt beregnet for bruk i næringsmiddelproduksjon. Vi har både standard- og spesialtetninger, alle med full sporbarhet og dokumentasjon, som oppfyller EUs strenge krav til maskineri i næringsmiddelindustrien.

Kjøp nye pakkbokser i dag
Du finner et komplett utvalg av pakkbokser på hjemmesiden vår, men ring gjerne vår kundeservice på tlf.  +45 62 62 52 55 hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du beskytter lagrene dine best mulig.

Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S er en familieeid virksomhet grunnlagt i 1979. Virksomheten utvikler, produserer og markedsfører tetninger og pakninger av høyeste kvalitet i både standard- og spesialutgaver til en lang rekke bransjer i både Danmark og utlandet – alt fra metall, energi, transport og landbruk til næringsmidler og medisin-industrien.

Virksomheten holder til i et nyoppført anlegg i Ringe i Danmark som inneholder topp moderne utstyr for produksjon og kvalitetssikring. Virksomheten er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.

I tillegg til dette har Carsten Holm A/S også eget salgsselskap, Holm Sealing Solutions, i Kina. Holm Sealing Solutions leverer primært til store internasjonale virksomheter, som ønsker pakninger av europeisk kvalitet.

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.078