23948sdkhjf

Sikkerhet og navigasjon i høysetet med Nipper!

| Medlemsnyhet | Bedrift Allinvent AS

Mange bedrifter nyter i dag godt av effektivisering og automatisering. For transport av paller finnes det også intelligente løsninger hvor sikkerhet og navigasjon blir ivaretatt.

I Allinvent er det et eget forretningsområde som kalles BUTLER hvor de ansatte brenner for å hjelpe bedrifter å automatisere oppgaver, med bl a intellligent palletransport.

 Med en Nipper kan du få intelligent palletransport uten å bekymre deg for hensynet til omgivelsene. Den er laget AV mennesker for å jobbe MED mennesker. Innovative løsninger gjør at den krever mindre plass, og er enklere å manøvrere enn tidligere.

Tidligere var skanneren for navigering plassert lavt nede ved gulvet. Med bakgrunn i tilbakemeldinger fra kunder er det blitt gjort tilpasninger, og nå er skanneren for navigering plassert over to meter opp fra gulvet. Da «ser» den både over høye paller og orienterer seg i forhold til vegger og andre hindringer. Skanneren nede ved gulvet er beholdt og ivaretar sikkerheten for både mennesker og utstyr.

 Øyvind Voster i Allinvent forteller; «Vi har nå tilpasset en eldre versjon av Nipper slik at den har både skanner lavt nede for sikkerhet - og høyt opp for navigasjon. Denne nye versjonen har blitt mye bedre og er en selvprogrammerende plassbesparende AGV, samtidig som den forhindrer ulykker og skader.»

Flere og flere bedrifter får øynene opp for alle fordelene ved automatisering av arbeidsoppgaver. Vil din bedrift kunne ha nytte av dette? Ta gjerne kontakt for å finne løsninger som tilpasses akkurat ditt behov for transport av paller.

Les en kundehistorie her : www.butler-automation.no/nipper-mobilrobot

eller finn flere detaljer her: www.butler-automation.no/robotisert-palletransport

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Allinvent AS

Stålverksvegen 51
4100 JØRPELAND
Norge
Allinvent AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.062