23948sdkhjf

Løft og flytt materialer raskere med vakuumløfter

| Medlemsnyhet | Bedrift Bretteville Taljer & Maskiner AS

Vakuumløfter for håndtering av alt fra plater, fliser, glass, planker, pappesker og sekker. Løsninger som gjør det enklere å håndtere betong, heller og steiner.

Vakuumløftere levert av Bretteville Taljer & Maskiner brukes i en rekke næringer for å sikre effektiv materialflyt i bedriftene. Mange års erfaring og et nært forhold til bransjene som benytter seg av vakuumløftere har gjort at vi forstår ulike prosesser for materialflyt. Dette gjør at vi kan tilby skreddersydde løsninger som oppfyller de høyeste kvalitetsmessige standarder. En riktig vakuumløfter for ditt bruksområde gjør at du kan håndtere materialer raskere og sikrere, samtidig som du beskytter både ansatte og materialene du skal løfte. Alle løsninger har høy funksjonalitet kombinert med en enkel og ergonomisk betjening, og har i tillegg Fezer sitt unike sikkerhetskonsept med patentert hovedbryterovervåking.

Vakuumløftere kan skreddersys for håndtering av pappesker, bokser, pakker, kartonger og kasser. Uansett om du skal legge i eller ta esker med tungt innhold ut av lager kan du gjøre det med en vakuumløfter som fungerer med høy hastighet, slik at du oppnår maks effektivitet. Med de krafigste vakuumløfterene kan du oppnå en hastighet på 1 meter per sekund. 

Med vakuumløfter beregnet for stein og betong kan du løfte store enheter på en sikker måte enten det er manuelle eller automatiske prosesser. Her er det mulig og både svinge og snu store stein - og betongelementer på en skånsom og effektiv måte. Vakuumløfter for stein og betong kjennetegnes av høy driftsikkerhet, selv på ekstremt tøft underlag. Spesielle sugekopper og tetningsprofiler holder steiner og betongdeler fast i en tilstrekkelig tidsperiode selv etter strømbrudd. 

Glass - og vinduselementer er absolutt vakuumtette, og er derfor ideelt til bruk med vakuumteknologi. Bretteville kan tilby en rekke løsninger for automatisk og manuell håndtering av glass og vindu, uansett om glasselementene skal transporteres vannrett, roteres eller svinges. 

Vakuumløfter tilpasset ulike typer plater kan skreddersys utfra behov, uansett om platene skal løftes vannrett, svinges eller snus 180 grader.  Den kan også justeres etter ulike krav. Vakuumløfter for plater beregnet for håndtering av betong, aluminium, treplater, marmorplater og stålplater kan leveres med tilpasset sugekopper. 

Les mer her 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Send til en kollega

0.078