23948sdkhjf

Skreddersy hydraulikksylinderen selv med Servi konfigurator

| Medlemsnyhet | Bedrift Servi AS

Servi leverer sylindere i både standard og spesialdesign, og vi har konfigurator for flere standardløsninger.

 Servis fabrikk på Rissa produserer sylindre, akkumulatorer og dempere med stempeldiameter fra 20 til 1500 mm og med slaglengder inntil 20 meter - i ulike materialkvaliteter.  Mesteparten av det vi leverer er spesialtilpasset kundens ønske, men vi har også standardsylindere. Disse har sylinderkonfigurator som du kan bruke til å tegne sylinderen slik du ønsker den, for deretter å motta 3D-modell, datablad og pristilbud.


CD25, EN SERTIFISERBAR HØYKVALITETS HYDRAULIKKSYLINDER

CD25 er designet for arbeidstrykk opp til 250 bar og kan leveres i mange utførelser med stempeldiameter fra Ø32 mm til Ø400 mm. For å skreddersy din egen CD25, kan du bruke vår online sylinderkonfigurator.

ENKEL "INDUSTRISYLINDER"

For enklere sylindre uten klassekrav og materialsporbarhet, tilbyr vi 3 forskjellige design. En serie for 250 bar, en serie for 400 bar og en rustfri serie for 200 bar.
For å skreddersy din egen "industrisylinder", har vi en egen online sylinderkonfigurator  også for dette.

Om du har spørsmål eller ikke finner det du er ute etter i konfiguratoren, kan du kontakte sylinderfabrikken direkte her: rissa@servi.no

Servis sylinderfabrikk på Rissa, tidligere Servi Cylinderservice, har produsert sylindre og akkumulatorer siden 1956. Våre produkter har siden starten blitt benyttet i verdens tøffeste klima til svært krevende arbeidsoperasjoner. For å imøtekomme kundenes krav til kvalitet, arbeider vi kontinuerlig med å videreutvikle våre produkter. Våre kunder opererer bl.a. innenfor offshore, marine/skip, havbruk, vannkraft, smelteverk og generell industri.

Se også vårt utvalg av akkumulatorer

Sylinderfabrikken på Rissa utfører også service, overhalinger og ombygginger av sylindre og akkumulatorer. Alle våre syv serviceavdelinger (Rissa, Trondheim, Ulsteinvik, Bergen, Stavanger, Ski og Kristiansand) har kompetanse og utstyr for overhaling av sylindre og akkumulatorer. Vi utfører honing av rør på Rissa, i Bergen og i Kristiansand.

Om dette er interressant, ta kontakt med din nærmeste Servi lokasjon
eller kontakt Servi sentralt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Servi AS

Rasmus Solbergs vei 1
1423 SKI
Norge
Servi AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078