23948sdkhjf

Neugart planetgir -når kvalitet og presisjon teller

| Medlemsnyhet | Bedrift Aratron AS

Aratron er forhandler av gir fra tyske Neugart som produserer industrielle gir med høy kvalitet og ytelse. Du kan velge blandt et bredt spekter av gir som hjelper deg å løse de fleste oppgaver. 

Neugart har gjennom et halvt århundre utviklet gir for de fleste industrisektorer. Deres mekaniske og industrielle ekspertise omfatter alt fra automatisering og robotikk til mat og emballasje til medisin og farmasøytisk industri.
Med støtte i Neugarts erfaring og bransjekunnskap er Aratron i stand til å støtte sine kunder med de mest utfordrende oppgavene og tilby de nyeste teknologiene og løsningene.

Hygieniske planetgir -helt rent - helt enkelt
Neugart har utviklet et hygienisk gir for bruk i mat-, farmasøytisk og kosmetisk industri. Dette er det første og eneste plantgiret på markedet som oppfyller de strengeste internasjonale hygieniske designstandardene i samsvar med 3-A RPSCQC.

Hygenisk maskindesign
Med Neugart HLAE åpner det seg mulighet for å tenke helt nytt innen hygienisk maskindesign. I stedet for å kapsle inn komponenter på maskinen gir dette giret mulighet for en åpen konstruksjon som forenkler renhold og vedlikehold.  

Planetgir med påmontert tannhjul for maksimal ytelse
Neugart planetgir med tannhjul tåler inntil 30kN belastning og hastigheter opp mot 650m/min. 

Tannhjul og gir fra samme leverandør
Velg hjul med rette eller skråstilte tenner i kombinasjon med en egnet girkasse i det brede sortimentet til Neugart. Dermed er du sikret samme høye kvalitet på tannhjulet som på giret. Dette gjør deg i stand til å løse de fleste oppgaver.

De beste løsningene får du hos Aratron - vi hjelper deg igang!
Ta kontakt for en innovativ prat.

Medlemsnyhet

Bedrift
Aratron AS

Bjørnerudveien 17
1266 Oslo
Norge
Aratron AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.079