23948sdkhjf

Smøreoljefilter erstatter separatorer

| Medlemsnyhet | Bedrift Øwre-Johnsen as

Øwre-Johnsen AS opplever stor interesse etter filterløsninger til smøreolje for å erstatte tradisjonelle separatorer og leverer jevnt av dette.

Kunder er opptatt av å få en løsning de kan stole på og Øwre-Johnsen filteravdeling har lang erfaring med å levere løsninger som sikrer motoren, reduserer kostnadene og gir grønnere drift. Ta en titt på case-beskrivelsen i denne referansen:

Forbåt med strålende smøreoljefilter-erfaring
Strålende erfaring med filter på smøreolje.

SYSTEM
Engine Lube Oil System
Engine: MAK 8M20, 1520 kW for Propulsion System
Oil Type: Marway 1040
Oil Volume: 900-1000 ltr

PROBLEM
Motoroljen var forurenset med høyt innhold av sot, oksidasjon og partikler.

Eksisterende Lube Oil Separator greide ikke å oppnå ønsket olje-renhet. I tillegg var separatoren tidkrevende og dyr å drifte, med høye servicekostnader og høyt oljeforbruk.

Maskinistene brukte årlig ca. 200 arbeidstimer på separatoren. Halvparten av disse arbeidstimene ble tilbrakt i miljø med avgassing og diesellukt fra vaskebad i forbindelse med renhold av separatordeler.

LØSNING
Separatoren ble erstattet med CJC Filter, modell HDU 27/108P-E2H1L1PVZ, bestående av 4 stk. A 27/27 innsatser med en smusskapasitet på 32 kg.

Motor ble overhalt, og ny olje byttet på verksted samtidig.

Filterinnsatsene ble byttet etter ca. 5 måneders drift, og da var oljen fortsatt brun, og ikke svart. Ved å erstatte separatoren med CJC filteret fikk maskinistene frigjort 190 arbeidstimer/år som de kan bruke på andre oppgaver.

LES OM FORDELENE HER

Medlemsnyhet

Bedrift
Øwre-Johnsen as

Øvre Flatåsveg 16
7079 FLATÅSEN
Norge
Øwre-Johnsen as

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.047