23948sdkhjf

Carsten Holm A/S utvider sortimentet med vibrasjonsdempere

| Medlemsnyhet | Bedrift Carsten Holm A/S

Leverandør og produsent av standard- og spesialpakninger Carsten Holm A/S har i mange år vært kjent for sitt brede sortiment av tetninger og pakninger, men nå har de utvidet sortimentet med et nytt produktområde – nemlig vibrasjonsdempere.

- Utvidelsen av vårt sortiment er en naturlig reaksjon av at vi i senere år har opplevd stigende etterspørsel etter vibrasjonsdempere. Vi har tidligere skaffet dem på forespørsel fra kunder. Dermed, har leveringstiden vært litt lenger enn vanlig, men det er over nå, sier Michael Jacques Lauritsen, salgssjef hos Carsten Holm A/S.

Dag-til-dag-levering
Carsten Holm A/S har nå tatt vibrasjonsdempere inn i standardutvalget og har valgt å ha et stort antall typer og størrelser på lager. Det betyr at selskapet nå tilbyr vibrasjonsdempere med samme dag-til-dag levering som for øvrige produkter.

- Vibrasjonsdempere finnes i en lang rekke maskiner, motorer og pumper, samt annet teknisk utstyr med bevegelige, roterende eller pulserende deler, som vi allerede leverer pakninger og tetninger til. Derfor er det helt naturlig å inkludere dem i vårt eksisterende sortiment - samtidig åpner det for helt nye muligheter for å kunne tilby pakninger på områder der vi før ikke har vært i stand til å dette, forklarer Michael Jacques Lauritsen.

Ring eller skriv
Vi har alltid et stort lager, derfor kan 98 % av alle bestillinger leveres til kundene dagen etter at de er bestilt. Ytterligere informasjon finnes på våre hjemmesider, eller kontakt vår kundeservice på tlf. 62 62 52 55 eller på skriv en e-mail og få hjelp med det samme.

 

Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S er en familieeid virksomhet grunnlagt i 1979. Virksomheten utvikler, produserer og markedsfører tetninger og pakninger av høyeste kvalitet i både standard- og spesialutgaver til en lang rekke bransjer i både Danmark og utlandet – alt fra metall, energi, transport og landbruk til næringsmidler og medisin-industrien.

Virksomheten holder til i et nyoppført anlegg i Ringe i Danmark som inneholder topp moderne utstyr for produksjon og kvalitetssikring. Virksomheten er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.

I tillegg til dette har Carsten Holm A/S også eget salgsselskap, Holm Sealing Solutions, i Kina. Holm Sealing Solutions leverer primært til store internasjonale virksomheter, som ønsker pakninger av europeisk kvalitet

Medlemsnyhet

Bedrift
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.125