23948sdkhjf

Nyhet: Energibesparende synkronmotorer setter nye standarder

| Medlemsnyhet | Bedrift Nord Gear Norge AS

Energibesparende, kostnadseffektiv og miljøvennlig: Den nye IE5+-synkronmotoren fra NORD DRIVESYSTEMS setter nye standarder.

Den nye motoren er nå også tilgjengelig i ventilerte eller glatte versjoner med en effekt på opptil 4,0 kW. Ved behov kan motorene leveres med en svært glatt overflate eller overflatebehandlingen nsd tupH.

NORD-IE5plus-synchronous-motor (bilde 1). Den nye IE5+-synkronmotoren er nå også tilgjengelig til intralogistikk i en ventilert versjon med effekt på opptil 4,0 kW.

De energibesparende IE5+-synkronmotorene med permanent magnet fra NORD DRIVESYSTEMS er spesielt kjennetegnet av høy ytelse og et bredt dreiemomentområde, samtidig som de har betraktelig lavere tap enn IE4 serien. Dette gjør dem ideelt egnet for kostnadseffektiv drift i delbelastningsområdet. De nye IE5+-motorene er like interessant for intralogistikk som for hygienesensitive områder innen næringsmiddelog legemiddelproduksjon. I fjor presenterte NORD den kompakte IE5+-motoren i størrelse 71, og nå er også størrelse 90 tilgjengelig for effektområder fra 1,1 til 4,0 kW, med et kontinuerlig dreiemoment fra 6,8 til 18,2 Nm. Motoren har den vanlige NORD-fleksibiliteten; det er muligheter til direkte og NEMA- og IECmotortilkobling. Roterende pulsgiver og integrert mekanisk brems er tilgjengelig på forespørsel.

NORD-IE5plus-motor (bilde 2). IE5+-synkronmotorer i to størrelser med glatt design er godt egnet til bruk i næringsmiddel- og legemiddelproduksjon, hvor det er store krav til rengjøringsvennlige løsninger

På grunn av det konstante dreiemomentet som gir en målrettet reduksjon i antall varianter over et bredt hastighetsområde, kan administrasjonskostnadene reduseres til et minimum, mens produksjon, logistikk, lagring og service kan effektiviseres. Investeringen betaler seg selv i løpet av kort tid. IE5+-synkronmotorene kan kombineres med alle girenheter og drivelektronikk fra NORD DRIVESYSTEMS i et modulbasert system. Dette gir et system der alle komponenter kommer fra samme kilde og fungerer perfekt sammen.

NORD DRIVESYSTEMS setter nye standarder med den nye IE5+-synkronmotoren. Den nye motoren kan leveres med og uten vifte, og er nå tilgjengelig i størrelse 90.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nord Gear Norge AS

Jordalsveien 17A
5105 Eidsvåg i Åsane
Norge
Nord Gear Norge AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.062