23948sdkhjf

Modicon M262 IIoT-klar logic & motion kontroller

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

Schneider Electric lanserer Modicon M262, en «IIoT-ready», cybersikker logic & motion kontroller som har direkte tilkobling til skyen. Kortere igangkjøring, økt effektivitet, cyberbeskyttelse og fleksibilitet er noen av fordelene.

Kortere igangkjøring og økt oppetid
Den nye logic & motion-kontrolleren Modicon M262 er en intelligent og innovativ løsning som gjør maskiner smarte, gir redusert igangkjøringstid takket være den innebygde Plug & Work Through Machine Assistant og sørger for økt maskinoppetid, takket være EcoStruxure Machine Advisor & EcoStruxure Augmented Operator Advisor.

IIoT-klar for intuitiv integrering av maskiner
Modicon M262 sørger for intuitiv, skalerbar og pålitelig maskinintegrering i Industri 4.0-miljøer; maskin til enhet, maskin til menneske, maskin til maskin, maskin til anlegg eller maskin direkte til sky. Kontrolleren bygger på cybersikkerhetsfunksjoner og krypteringsprotokoller for å tilby direkte skytilkobling og digitale tjenester gjennom to klare og uavhengige innebygde Ethernet-porter.

Tilkobling
Med opptil 5 uavhengige en-til-ett-Ethernet-nettverk og cybersikker skytilkobling sørger Modicon M262 for enkel integrering i anlegg med åpne protokoller, inkludert OPC UA, PackML, SQL, ... eller tilkobling med MQTT, JSON eller HTTP-forespørsler (API ).

Effektivitet
Med 4 til 24 synkroniserte akser med skalerbar syklustid ned til 1 ms og 3 ns / inst prosesseringshastighet uavhengig av kommunikasjonsoppgaver, takler Modicon M262 kontroller ytelseskrevende motion-applikasjoner. Den bidrar dermed til å forenkle maskinarkitektur og feltbussledninger, og med Machine Assistant (webserverteknologi) er det ikke nødvendig med programvare for oppsporing, igangkjøring og diagnostikk av enheter.

Fleksibilitet
Modicon M262 kontroller passer til logiske applikasjoner, der den også kan være en "All-in-One" motion-kontroller. Det omfatter alle de ønskede funksjonene som motion-sbuss, koder og berøringssonder. Sikkerhet kan være modulær eller innebygd. Med valg mellom Optimized og Performance I/O-systemer, gir Modicon M262 kontroller allsidige arkitekturer rundt EtherNet /IP og /eller Sercos - alt sammen under én programvare: EcoStruxure Machine Expert.

Cybersikkerhet
Med en innebygd sikkerhetsløsning overholder Modicon M262 kontroller de nyeste sikkerhetsbestemmelsene opp til SIL3. Den har innebygd kryptert kommunikasjon, nettverksseparasjon, Achilles-sertifisering og andre cybersikkerhetsfunksjoner.

Tilkobling uten gateway for større effektivitet og lønnsomhet
Modicon M262 kontroller er IIoT-klar, utviklet og levert med intuitiv direkte skytilkobling. Ingen gateways kreves. Dette gjør at maskinbyggere kan maksimere lønnsomheten og optimalisere tiden, fra design av ytelseskrevende applikasjoner til igangkjøring av maskinen.

- Tilkoblede enheter alene er ikke nok til å oppnå ekte digitalisering. Du må utvikle et sømløst økosystem av mennesker og maskiner og utføre optimaliserte, helhetlige prosesser, sier Cyril Perducat, konserndirektør, IoT & Digital Transformation i Schneider Electric.

Modicon M262 kontroller er en integrert del av Schneider Electric EcoStruxure™ Machine, en komplett arkitektur som tilfører smarte maskiner kraftfulle funksjoner.
EcoStruxure Machine gir maskinbyggere og prosesselskaper mulighet til å konkurrere og innovere i den nye, digitale tidsalderen ved å maksimere produktiviteten samt generere nye forretningsmuligheter og ekstra inntekter.

Modicon M262 kobles enkelt til EcoStruxure Machine Advisor, Schneider Electric sitt digitale verktøy for maskinbyggere som gir enestående innsikt i maskinen. Machine Advisor gir maskinbyggere  muligheten for å overvåke utstyr og gjennomføre prediktivt vedlikehold. Den utvider dermed mulighetene for å generere sluttbrukertjenester.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Send til en kollega

0.067