23948sdkhjf

TRUMPF viser den siste utviklingen på virtuell intern messe

| Medlemsnyhet | Bedrift Pantronic AS

Ny AI-løsning muliggjør automatisk gjenkjenning og bestilling av reservedeler. Grønn laser nå tilgjengelig med tre kilowatt kraft for enda mer effektiv kobberbehandling . Nytt system for lasersveising . Virtuelle turer for å fokusere på smart fabrikk

Høyteknologiselskapet TRUMPF vil kjøre sin interne INTECH-messe i virtuelt format 22. og 23. mars 2021. Arrangementet vil inneholde innovative produkter og teknologier designet for å lage metallbearbeiding og laserteknologi mer allsidig enn noen gang før. Med virtuelle guidede turer, live presentasjoner og mange muligheter for kunder og andre interesserte å få personlig rådgivning, vil INTECH-showet fremheve de nyeste TRUMPF-teknologiene. Disse inkluderer en ny AI-løsning for reservedeler i form av en app. Ved å bruke kunstig intelligens til å identifisere deler fra bilder, lar appen kundene bestille delene de trenger ved å trykke på en knapp. Arrangementet vil også omfatte en virtuell omvisning i den smarte fabrikken som åpnet dørene på TRUMPFs hovedkvarter i Ditzingen høsten 2020. Denne turen vil være et must-see for alle metallprodusenter som håper å forbedre sin produksjonseffektivitet ved å bruke nye tilkoblingsløsninger. Som en ledende leverandør og bruker av digital teknologi, bruker TRUMPF sin smarte fabrikk for å lage metallplater til maskinverktøyene. De 30 tilkoblede maskinene i den smarte fabrikken gir også en utmerket demonstrasjon av det moderne ansiktet av effektiv metallproduksjon.

 

INTECH vil også presentere en ny versjon av TRUMPFs lasersystem TruLaser Cell 5030. Med et nytt kontrollsystem, et nytt utseende og et nytt utvalg av armaturkomponenter, er TruLaser Cell 5030 spesielt designet for lasersveiseapplikasjoner som involverer små og mellomstore batchstørrelser. . Bedre ytelse er det også på kort for TruDisk-laseren som opererer i det grønne spektralområdet. Spesielt designet for behandling av kobber, er dette nå tilgjengelig med tre kilowatt laserkraft. Den “grønne laseren” er spesielt nyttig for e-mobilitetsapplikasjoner, som sveisebatterihus, elektriske motorkomponenter og elektroniske deler.

 

Registrer deg her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Pantronic AS

Anolitveien 4
1400 SKI
Norge
Pantronic AS

Send til en kollega

0.078