23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

10 års jubileum

Her i begynnelsen av 2021 er det 10 år siden selskapet TAON Hydraulik Komponenter Aps ble grunnlagt. Selv om mye forberedelse hadde blitt gjort før stiftelsen, er det nå vi kan feire de siste 10 årene med arbeidet.

Gjennom årene er det en sak som har pågått hele tiden. Hvor kommer navnet "TAON" fra? Dessverre har den opprinnelige betydningen av bokstavkombinasjonen gått tapt, men det var et ønske om å velge et navn som ikke lignet andre navn i hydraulikkindustrien.

På samme måte ønsket man også å sette sammen virksomheten vår på en måte slik at vi ikke står helt bak andre selskaper i bransjen. Vi prøver å finne relevante produkter og sette sammen gode løsninger til riktig pris. Det kan være grunnen til at vi også kan skryte av å ha solgt til 6 kontinenter, og å ha faste kunder så langt unna som India og Qatar.

Vi har gått fra å være et handelsselskap med hydrauliske komponenter, til et selskap med egen produksjon av hydrauliske systemer, et stort lager av komponenter og sterke råd om løsninger. Og vi planlegger å fortsette å presentere nye løsninger og produkter som kan løse oppgaver til en fornuftig pris.

Ved denne anledningen vil vi takke våre kunder og partnere for det gode samarbeidet gjennom årene.

TAON Hydraulikk
TAON Hydraulik
Jernet 25
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
Org. nr.: DK33395647

Kontaktperson

JG
Jesper Gram
jg@taon.dk

Send til en kollega

0.062