23948sdkhjf

Fremtidens logistikkløsning

| Medlemsnyhet | Bedrift SEW-EURODRIVE AS

Innovative AGV-systemer for produksjon, logistikk og montasje.

SEW-EURODRIVE er en betydelig internasjonal aktør innen industriautomatisering. Våre fremtidsrettede intralogistikkløsninger er nøkkelen til driftssikker og effektiv materialhåndtering. Fabrikkautomatisering er en del av automatiseringsteknologi Det blir mer og mer viktig etter hvert som Industry 4.0 fortsetter. Disiplinen inkluderer hele produksjonen i en mer eller mindre kompleks struktur. Dette omhandler alle operative prosesser, håndtering, materialflyt, samarbeid mellom ulike komponenter, maskiner og systemer, samt alle overordnede og integrerte datanettverk.

For å lykkes med fremtidens fabrikkautomatisering må man radikalt revurdere og endre produksjonsprosesser og produksjonsoppsett. I stedet for å bruke stasjonær transportørteknologi, blir produksjonsceller, prosesseringssentre og maskiner intelligent koblet sammen ved hjelp av mobile transportørløsninger, håndteringssystemer og roboter. Målet er å øke tilgjengeligheten, produktiviteten og systemeffektiviteten, samtidig som driftskostnadene reduseres.

Mobile assistansesystemer - AGV
De kobler sammen prosesser i smarte fabrikker. Våre autonome mobile assistansesystemer kobler sammen de individuelle produksjons- og monteringsprosessene. AGV systemene er basert på SEW-EURODRIVE sitt modulkonsept som gir fleksibilitet, både innenfor funksjoner og grensesnitt. De gir optimal støtte og avlasting til ansatte i logistikk- og produksjonsprosesser. Samtidig har de et optimalt samarbeid med andre mobile kjøretøy. De beveger seg selvstendig, kommuniserer med hverandre og deler data. Svermintelligens kalles denne innovative teknologien som har flere mobile assistansesystemer fungerende i et intelligent system. Som standard kan en AGV håndtere inntil 1500 kg i lastekapasitet.

Tronrud Engineering AS har valgt SEW-EURODRIVE AS som samarbeidspartner, og i fellesskap skal bedriftene levere høyteknologisk intralogistikksystem til en gigantisk ny batterifabrikk.

Tronrud Engineering har gjennom kompetanse og fleksibilitet sørget for å bli en vesentlig leverandør til en av Europas største batterifabrikker. Dette skaper gode synergier for norsk leverandørindustri.

SEW skal levere ny generasjon AGV som er skreddersydd for denne type applikasjon.
Prosjektleder, Cato Horten, hos Tronrud Engineering AS uttaler at dette er en viktig kontrakt for norsk landbasert teknologiindustri, og det er en bekreftelse på at vi innehar kompetanse til å vinne kontrakter i verdensmarkedet.

Cato Horten understreker også at det nære samarbeidet med SEW har vært en viktig suksessfaktor. Heidi S. Svensen, daglig leder hos SEW-EURODRIVE AS, er svært fornøyd med at bedriften har inngått samarbeidet med Tronrud Engineering, dette er en strategisk viktig ordre for oss.

Les mer: www.sew-eurodrive.no

Medlemsnyhet

Bedrift
SEW-EURODRIVE AS

Solgaard Skog 71
1599 MOSS
Norge
SEW-EURODRIVE AS

Send til en kollega

0.11