23948sdkhjf

Mer kunnskap om matmaskiner - EN 1672-2:2020

| Medlemsnyhet | Bedrift Force Technology

Styrke dine kompetanser innen hygienisk risikovurdering samt hygienisk design og tilknyttede områder på et nivå som gjør at du kan bidra til å forbedre utstyr, prosesser og prosedyrer i ditt eget selskap.

En ny versjon av den harmoniserte standarden EN 1672-2:2020 er introdusert. Standarden støtter overholdelse av maskindirektivet. Den presenterer en ny tilnærming med forbedret metode for risikoreduksjon gjennom reduksjon.

Derfor har vi i FORCE Technology valgt å gjøre et online introduksjonskurs (2 timer), som presenterer endringene i EN 1672-2:2020 med fokus på risikoreduksjon og spesifisering av brukerkrav er områder. Vi opplever at det er mye fokus i verdikjeden med matprodusenter og deres kunder, og dermed selvfølgelig med organisasjonene som gjør programmer for tredjepartsrevisjoner som FSSC22000, BRC og IFS. Arbeidet deres er basert på krav fra Global Food Safety Initiative (GFSI). I august 2020 publiserte GFSI to frivillige kravsett for hygienisk design, HACCP, risikoreduksjon og spesifikasjon av brukerkrav i designfasen.

Vi lager en sammenheng mellom alle de nye tiltakene i kurset, som er rettet mot deg som jobber med spesifikasjon av hygienisk design og risikovurdering av prosessutstyr og prosesser, enten det er som leverandør eller bruker.

Publikum

Kurset er for deg som jobber med spesifikasjon av hygienisk design og risikovurdering av prosessutstyr og prosesser, enten det er som leverandør eller bruker.

Dato

23. mars 2021 9.30 – 11.00
15. april 2021 13.00 – 15.00

Språk
Engelsk

Kurset tilbys som et online kurs og varer i 2 timer.

Les mer og meld deg på kurset her!

Medlemsnyhet

Bedrift
Force Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
Force Technology

Send til en kollega

0.25