23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Silent Care luftrenser

Lekang Filter lanserer Silent Care - stillegående luftrenser som effektivt filtrerer virus, bakterier og forurensninger og sørger for bedre inneklima i rom der flere personer oppholder seg.

Ren luft uten virus, bakterier og andre forurensende stoffer er viktig for helsen vår. I et rom med mange mennesker kan nivået av luftbårne forurensninger øke raskt og dermed øke risikoen for infeksjoner betydelig. Hvis man ikke kan sørge for frisk luft på et optimalt nivå, er Silent Care den perfekte løsningen. Den filtrerer luften effektivt, og resirkulerer det totale volumet i rommet flere ganger i timen med en ekstremt høy effektivitet, slik at nivået av forurensende stoffer minimeres.

Silent Care er også veldig stillegående. Støynivået ligger godt under det gjennomsnittlige støynivået til et kontor (50 - 60 dB (A)), og garanterer problemfri drift. 

Filtermedia med separasjonsklasse H14
Tre lag filtermedia sertifisert i henhold til den Europeiske standarden EN 1822, sørger for effektiv filtrering av nesten alle aerosoler som finnes i luften i lukkede rom. Dermed reduseres forurensende stoffer til et minimum. Selve filtreringen skjer i mikro glassfiber mediet, som er innebygd mellom de to lagene med polyesterfiber media. Dette hindrer kontakt med filtreringsmedia. 

Silent Care anbefales som luftrenser i rom der mange mennesker samles og beveger seg:

  • Kontorlokaler
  • Venterom
  • Møterom
  • Boligbygg
  • Skoler og universiteter

Last ned brosjyre med teknsikse spesifikasjoner

Lekang Filter AS
Gamle Hobølvei 11
1550 Hølen
Vestby
Norge

Kontaktperson

MMW
Mette Myrvang Wold
Marketing Manager
+47 97997358 mmw@lekangfilter.no

Send til en kollega

0.064