23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

R. STAHL TRANBERG: Møt vår nye kollega, Support Sara

Support Sara er tilgjengelig på nettsidene våre og er der for å hjelpe deg. Hun kan finne alt på nettsiden vår som du leter etter – trenger du et dataark? Eller ønsker du å kontakte en av våre agenter i Asia? Bare spør Support Sara.

Support Sara er vår virtuelle agent som befinner seg på stahl-tranberg.com. Hun har en grundig og dyp forståelse for kundeservice, samtidig som hun har omfattende erfaring innen feltet. Den siste tiden har hun jobbet hardt for å lære alt om R. STAHL TRANBERG og produktene våre.

Support Sara er tilgjengelig på nettsidene våre og er der for å hjelpe deg. Hun kan finne alt på nettsiden vår som du leter etter – trenger du et dataark? Eller ønsker du å kontakte en av våre agenter i Asia? Kanskje behøver du hjelp med å finne et spesifikt produkt? Bare spør Support Sara.

Hva er conversational AI

Teknologien bak Support Sara kalles «conversational AI» - “ Den syntetiske hjernekraften som muliggjør at maskiner kan forstå, prosessere og respondere på menneskelig språk.» - boost.ai. Dette gjør at Support Sara kan forstå og svare på en menneskelig måte. «Bak» Support Sara befinner det seg flere ulike teknologier som jobber sammen for at samtalen skal flyte på en god måte. Du kan lese mer om «conversational AI» her.

R. Stahl Tranberg AS
Strandsvingen 6
4032 Stavanger
Stavanger
Norge
Org. nr.: NO986926909

Kontaktperson

IS
Isabelle Simonsen
Digital Marketer
Isabelle.Simonsen@r-stahl.com

Send til en kollega

0.031