23948sdkhjf

Utforsk en verden av spennende vintilbehør

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Stadig flere nordmenn får opp øynene for vin som hobby og interesse, noe som ikke minst skyldes det norske Vinmonopolets glimrende utvalg.

Når det gjelder tilbehør til vin, er det likevel nødvendig å benytte seg av andre leverandører – og det er selvfølgelig på nett som utvalget er størst. På nettsiden  https://www.wineandbarrels.no/ finner du et gigantisk utvalg av alt fra store vinskap til små duppeditter og pynt med tema vin.

Gode glass og et vinskap – det eneste du virkelig trenger?
Det er selvfølgelig det som befinner seg i flasken som er aller viktigst når det gjelder den samlede vinopplevelsen, men korrekt serveringstemperatur og gode glass er også viktig. Det er kanskje særlig temperaturen som det syndes en god del med. Vinglass er også en helt egen vitenskap, men samtidig er det ikke helt katastrofalt å drikke en god vin fra «feil» glass.

  • Det er få viner som skal serveres ved romtemperatur, og dessuten vil kjøleskaptemperatur også være for kaldt. Det er selvfølgelig mulig å eksperimentere seg fram til korrekt temperatur, men det blir mye enklere med et vinskap. Da er det mulig å stille inn helt optimal serveringstemperatur, og noen skap har dessuten flere soner.
  • Det finnes utrolig mange vinglass å velge mellom, men det er viktig å velge glass som du tør å bruke. Et godt sett med robuste glass til henholdsvis rødvin og hvitvin er nok for de aller fleste.

Du trenger selvfølgelig en korketrekker i tillegg, men samtidig finnes det et stort utvalg brukbare viner med skrukork og emballasje som er mer klimavennlig sammenlignet med den klassiske glassflasken. Når det gjelder viner som skal nytes her og nå er det derfor uten tvil på sin plass å vurdere disse nyere emballasjeformene.

Vinstativer og møbelløsninger
Det er særlig i forbindelse med lagring av vin som større vinstativer og møbelløsninger blir aktuelle. Samtidig bør også lagringsvin oppbevares i et miljø med kontrollert temperatur og fuktighet, det betyr at det i mange tilfeller kan være smart å først vurdere et større vinskap. Noen er heldige og har et gammeldags kjølerom i boligen, i noen tilfeller kan det være ypperlig som vinkjeller.

Pass på at vinflasker skal oppbevares liggende av en grunn. Når flasken ligger ned vil korken hele tiden være i kontakt med vinen, noe som gjør at den ikke tørker ut og blir utett. Flotte vinstativer handler altså ikke bare om form, men også om funksjon.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.079