23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Pakninger etter mål – samme dag som du bestiller

Bestill din pakning før kl. 9, så er den klar til ekspressforsendelse fra Betechs danske fabrikk kl. 12.

Same Day Express – som hasteservicen kalles - omfatter 8 grunntyper av flate flens- og maskinpakninger fremstilt av 16 gjengse materialvarianter etter individuelle mål. Du bestiller online på Betech.shop ved hjelp av en praktisk trinn-for-trinn guide.


«Vi har egentlig alltid gitt kundene en hasteservice når det er behov for det, men vi har aldri gjort stort nummer ut av det. Nå opplever vi at flere og flere service- og vedlikeholds-virksomheter står med en akutt oppgave som krever hurtig tilgang til nye pakninger av god kvalitet. Derfor har vi valgt å lage et enkelt og enda raskere servicekonsept som man kan gjøres online – så kan montøren eller arbeidslederen alltid bestille en pakning til det aktuelle formålet … også utenom vanlig arbeidstid», forteller Timm Lauridsen, Product Manager hos Betech A/S.


Når det dreier seg om et mindre antall pakninger i en veldefinert design, skal Betech bare bruke tre timer for å få ordren gjennom produksjonslinjen. Leveringstiden oppleves ofte lenger, men det skyldes den eksterne logistikken som skal til for å få pakningen frem til stedet hvor den skal brukes.


«Same Day Express er også nyttig her i en Corona-tid, hvor mange vedlikeholdsoppgaver må utsettes. Noen steder får montører og serviceteknikere bare lov til å komme inn til akutte oppgaver. Det endrer i en viss grad arbeidsmønsteret fra planlagt, forebyggende service til akutt, hastebetonet utbedring. I disse tilfellene er det enda mer presserende å få pakningene raskt – og det kan også vinnes mer tid ved å bestille pakningene på stedet fra en IPad eller lignende.»

 

Nærmere informasjon og bestilling av Same Day Express-pakninger finnes på hjemmesiden betech.shop/express – eller hos Betechs kundeservice på tlf. +45 4485 8100.

Betech
Storgata 69
9008 Tromsø
Tromsø
Norge
Org. nr.: NO879142512

Kontaktperson

Recepsjon / Kundeservice
+45 44858100 info@betech.dk

Send til en kollega

0.047