23948sdkhjf

Swagelok styrker sine tjenester innen teknisk rådgivning

| Medlemsnyhet | Bedrift Swagelok Norway (SVAFAS)

Swagelok Norway øker vårt norsk-svenske Field Engineering team.

Vi er glade for å kunngjøre at vår teknisk rådgiver Thomas Punsvik Olsen, er blitt en del av Swagelok Company sitt eksklusive Field Engineering-program. Han vil fullføre en grundig læreplan og utvikle dyp bransjeerfaring som gjør at han kan oppdage problemer, optimalisere væske- og prøvetakingssystemer og gi råd om vedlikeholds strategi. Thomas vil bli en del av et globalt Field Engineering team som skal bringe ekspertisen til kunder over hele verden.

I dette programmet deltar også Johan Sjövall fra Swagelok Sweden. Dette øker vårt norsk-svenske Field Engineering team til tre personer. Eric Rådegård har vært en del av Swagelok sitt globale Field Engineering team siden 2019. Sammen vil Thomas, Johan og Eric jobbe på tvers av grensen for å tilby innovative ingeniørløsninger til våre kunders mest komplekse utfordringer.

Mange kunder stoler på Swagelok som en ledende leverandør av ulike komponenter. Gjennom årene har Swagelok imidlertid også blitt kjent og respektert som en leverandør som diagnostiserer og løser problemer, leverer systemløsninger innen prosess og analyse, og dermed gir en verdi til kunder over hele verden. Veksten i vårt Field Engineering team er en direkte refleksjon av vår forpliktelse til å tilby systemløsninger til våre kunders mest presserende utfordringer.

Lær mer om Field Engineering-programmet og våre andre tjenester og løsninger her: Tjenester | Swagelok eller kontakt thomas.olsen@svafas.no

Medlemsnyhet

Bedrift
Swagelok Norway (SVAFAS)

Kanalarmen 23
4033 STAVANGER (Forus)
Norge
Swagelok Norway (SVAFAS)

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.094