23948sdkhjf

Digital Messe hos DATRON denne uken. Velkommen inn!

| Medlemsnyhet | Bedrift ABC-Maskin AS

ABC-Maskin AS inviterer deg til å bli med på DATRON Tech Week. Et virtuelt Tradeshow for innovative CNC-fresemaskiner, CNC-freseverktøy, Dental CAD/CAM og Dispensing Systemer.

Bli med og opplev noen dager med smart-teknologi, live-arrangementer og ekspertråd på DATRON Tech Week 2021!

I det digitale showroomet blir de innovative CNC-fresemaskinene og DATRON-produktene demonstrert denne uka.

I tillegg til innsikt i DATRONs produksjonsløsninger, vil DATRON-eksperter være tilgjengelig for deg live.  DATRON Tech Week vil interaktivt og virtuelt gi deg alle fordelene som på en fysisk messe. 

Få ekspertråd:
Bruk live chat daglig fra 09:00 - 17:00 og få råd direkte i utstillingslokalet. I tillegg er DATRON-ekspertene tilgjengelig for deg i individuelle en-til-en-avtaler. Registrer deg i dag og sikre deg tilgang til den digitale verdenen av DATRON sin smart-teknologi! 

Har du spørsmål om DATRON Tech Week, eller vil du avtale et individuelt møte med den norske DATRON representanten? Kontakte ABC-Maskin AS på firmapost@abc-maskin.no.

Velkommen på Tech Week 25.-29. januar 2021. DATRON gleder seg til din deltakelse! 
 
Meld deg på her:  https://experience.datron.de/en/tech-week-2021-registration/ 
 

 

Medlemsnyhet

Bedrift
ABC-Maskin AS

Rødmyrlia 6
3735 Skien
Norge
ABC-Maskin AS

Bilder & videoer

Velg en innovativ CNC-fres fra DATRON med smart-teknologi!LIVE demo 27.01.2021 hos DATRONCNC-fres fra DATRON neo. Innovativ og prisvinnende CNC-fresemaskin med Plug & Play styring.CNC-fres, DATRON neo. Innovativ fresemaskin med Plug & Play.

Send til en kollega

0.078