23948sdkhjf

DP FILTER med ny profil og nye «hårete mål»

| Medlemsnyhet | Bedrift DP Filter AS

DP FILTER omprofilerer og øker satsningen mot filterelementer. – Etter snart 70 år i det norske markedet ser vi at fokus dreier seg vekk fra fossilt brensel, og vi må ta konsekvensen av dette.

Filter er til mer enn diesel og bensin, og vi ser en betydelig del av filtrene våre filtrere andre produkter sier daglig leder Tom Ivar Omdahl. For å feire dette og synliggjøre vår nye profil farget vi Indre Kai i Haugesund i DP FILTER sine farger før jul.

Når DP Filter ble etablert i 1953 het det Haugesund Dieselpumpe-service. I dag leverer vi fortsatt dieselpumper, men først av alt service. Målet til DP FILTER er å bli beste leverandør av filterelementer i Norge, og da må service stå i fokus. Service i form av kunnskap, leveringspresisjon og gode produkter.

Fra 1 januar står DP for Din Partner. Vårt løfte er å filtrer bort stress, kostander og andre forstyrrelser. Vi ønsker å forenkle din hverdag og bidra til å forbedre ditt resultat.

I tillegg til å være Din Partner innen alt som heter filter, er vi også opptatt å støtte noen av de viktigste filtrene vi som samfunn har mot utenforskap og ensomhet – lokale lag og foreninger. Dette vil vi i fremtiden gjøre gjennom DP-stiftelsen avslutter en entusiastisk Omdahl

Bilde: På bildet ser vi Daglig leder Tom Ivar Omdahl og eierne Finn og Petter Nistad

Mer informasjon: dpfilter.no

For mer informasjon: Tom Ivar Omdahl tlf 982 08 150 mail omdahl@dpfilter.no

Medlemsnyhet

Bedrift
DP Filter AS

Frakkagjerdvegen 148
5563 Frakkagjerd
Norge
DP Filter AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078