23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Schneider Electric utvider partnerskap med EAS

Som en av de første partnerne i Norge, har EAS spesialisert seg på Schneider Electric sin løsning «Power Monitoring Expert» - en sofistikert programvare for overvåkning av energiforbruk.

Løsningen hjelper både bedrifter som ønsker å minske energiforbruket sitt samt bedrifter der kontinuerlig strømtilførsel er kritisk for å sikre høy oppetid, sier Cecilia Bringedal, løsningsarkitekt hos Schneider Electric.

EAS er totalleverandør innen elektro og automasjon og de har allerede levert flere installasjoner med «Power Monitoring Expert» til industri og produksjon.

I tillegg til sanntidsovervåking, kan «Power Monitoring Expert» gi innsyn i reelt energiforbruk, eller via historiske data kunne spå i fremtiden og beregne antatt energiforbruk:

-Dette er en løsning som kan benyttes fra de helt små anleggene og til de største innenfor industri. Det dreier seg om mer enn energiforbruk til oppvarming av et bygg. Alle typer energibærere som vann, gass og olje kan måles og benyttes ved evaluering av forbruk og miljøavtrykk. Man kan for eksempel beregne hvor mye vann en vaskehall benytter, eller vurdere energiforbruk per kg produserte kjøtt, forteller daglig leder i EAS, Tron Olav Johannessen.

I det lange løp kan løsningen føre til reduserte kostnader, blant annet ved å gi konkrete tilbakemeldinger på hva man bør gjøre for å redusere energiforbruket.

Johannessen fremhever også muligheten til å skalere både størrelsen og funksjonaliteten til installasjonen etter behov. Denne programvaren er en del av EcoStruxure™ som er Schneider Electrics systemarkitektur og plattform, basert på IoT.

Plattformen er bygget på åpen protokoll og kan utvides med andre EcoStruxure-løsninger, men også kommunisere med kundens egne systemer, eller såkalt tredjeparts programvare:

- Det unike er ikke enkeltfunksjonene, men det faktum at ingen andre på markedet kan levere en komplett løsning hvor alle disse funksjonene kan måles og visualiseres på en like god og effektiv måte, sier Tron Olav Johannessen.

Prisbelønt partnerprogram

EAS jobber med et bredt spekter av Schneider Electrics løsninger og de to selskapene samarbeider tett innenfor områder som industri, smarte tavler og elektriske anlegg.

Partnerprogrammet hos Schneider Electric fremheves som viktig:

-EAS er med i vårt partnerprogram, EcoXpert Critical Power. Det er relativt nytt i Norge, men på globalt nivå har vi ca. 5000 medlemsbedrifter. EcoXpert-programmet ble etablert i 2015- og vi har vunnet CRNs partnerskapspris* fire år på rad, forteller Cecilia Bringedal i Schneider Electric.

Gjennom partnerprogram og sertifiseringsprosesser, ønsker Schneider Electric å sikre dyktige partnere som igjen fører til prosjekter av høy kvalitet:

-Her får man en unik mulighet til å utveksle ideer og erfaringer med andre partnere, noe som gir grunnlag for å kunne tilby enda bedre løsninger til norske kunder, sier Bringedal.

Tron Olav Johannessen i EAS er enig:

«Vi ser en klar fordel med å jobbe sammen med Schneider Electric og inngå i deres partnerprogram. At det er en viss terskel for å kunne bli partner- og sertifiseres innenfor de ulike fagområdene er et kvalitetsstempel.»

Schneider Electric er en global gigant som er anerkjent innen elektro- og automasjonsbransjen. Samtidig er de svært lokale og de stiller opp med god tilgang til support, forteller Johannessen.

Cecilia Bringedal i Schneider Electric mener at samarbeidet med EAS gir en vinn-vinn situasjon:

-Teknologien fra Schneider Electric gir den nødvendige innsikten og EAS sørger for at sluttbruker får hjelp til gjennomføringen av de konkrete tiltakene. Sammen med EAS leverer vi smarte, integrerte og mer effektive løsninger til våre kunder.

*Kilde: https://www.crn.com/partner-program-guide/ppg2020-details.htm?c=182

 

Schneider Electric Norge AS
Sandstuveien 68
0607 Oslo
Oslo
Norge

Kontaktperson

Silje Bekkevold
Channel and Segment Marketing Leader
+47 92453544 siljehelene.bekkevold@se.com

Send til en kollega

0.047