23948sdkhjf

C.H.Evensen Industriovner AS mottar 2.mill

| Medlemsnyhet | Bedrift C H Evensen Industriovner AS

Fredrikstad-bedriften C.H. Evensen har mottatt 2. mill i tilskudd til bedriftsintern kompetanseheving og opplæring fra Viken Fylkeskommune. Tilskuddet er en del av tiltakspakken for å hjelpe bedrifter i en krevende situasjon som følge av Koronaen.

C. H. Evensen Industriovner AS, med sine 34 fulltidsansatte, har i over 80 år levert nyskapende teknologi til varmebehandlingsindustrien. CHE utvikler, designer og produserer industrielle varmebehandlingsovner og oppvarmingsutstyr for en rekke industrielle prosesser. CHE har mer enn 4000 installasjoner i mer enn 50 land over hele verden.

Tilskuddet skal gå til innføring og opplæring i et digitalt PLM- system. (Product Lifecycle Management). PLM systemet er knyttet til en felles plattform, Teamsenter, levert av Digitread AS.

I praksis betyr dette en felles kommunikasjonsplattform å jobbe på. Systemet mener vi vil gi en bedre arbeidsflyt, bedre revisjonshåndtering, mindre feil i produksjonen og høyere produksjonshastighet. Plattformen vil gjøre oss mer effektive på kort sikt, men den største gevinsten vil vi få i årene som kommer etter hvert som den digitale databasen blir større. Det vil hjelpe oss å imøtekomme framtidens kvalitetskrav fra myndigheter og kunder.

-Tilskuddet vi har fått av Fylkeskommunen til digitaliseringsprosjektet betyr svært mye for CHE. Det gjør at vi, i en krevende periode, kan gjennomføre en stor kompetanseheving, og vi som bedrift blir mer effektive, forteller daglig leder, Henrik Wulff.

Denne omleggingen og digitalisering av verdikjeden vil styrke C.H. Evensen som eksportbedrift. Ny kunnskap om digitalisering og innføring av et PLM-systemet vil gi bedriften et stort konkurransefortrinn.

CHE oppfordrer andre bedrifter til å søke om midler til bedriftsintern opplæring for til å heve kompetansen til ansatte, digitalisere prosesser og effektivisere produksjonen.

CHE ønsker å være innovative og alltid tenke muligheter. Et eksempel er hvordan vi utførte en FAT( Factory Acceptance Test) av et av våre anlegg for en kunde utenfor Europa. Kunden kunne på grunn av innreisesituasjonen, ikke være til stede i vår produksjonshall.  Vi kjørte derfor anlegget og filmet hele sekvensen med drone. Filmen ble oversendt kunden.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
C H Evensen Industriovner AS

Tomteveien 19
1618 FREDRIKSTAD
Norge
C H Evensen Industriovner AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.062