23948sdkhjf

Årets bedrift i Øygarden 2020

| Medlemsnyhet | Bedrift Fabtech AS

Serviceinnstilling, digitalisering, HMS, kvalitet, profil og omdømme var noen av stikkordene i tildelingen

Fredag den 13. vil for fremtiden ha en langt mer positiv betydning for ansatte i Fabtech. Det var nemlig på fredag 13. november at en stor delegasjon ledet an av varaordfører Atle Dåvøy, Vest Næringsråd med Rikard Ledang og Nordea representert ved Margunn Bjørnestad stilte utenfor kontorene våre og tok oss fullstendig på sengen med utdelingen av prisen for Årets Bedrift i Øygarden 2020.

“Det dere gjør blir lagt merke til i Øygarden kommune og det gjør oss stolte. Spesielt nå når mange bedrifter balanserer på en knivsegg, er det kjekt med slike suksesshistorier som deres” sa varaordfører Atle Dåvøy under utdelingen.

“Dette kom brått og overraskende på oss, det er sjeldent jeg blir målløs, men det ble jeg akkurat nå”, sa en smilende og svært fornøyd Adm. Direktør, Gert Chr. Strindberg. Han legger til; “Det har vært noen krevende år å starte opp i en tid med krise og svakt marked, men vi har hatt gode industrielle eiere og ansatte aksjonærer med på laget, de ansatte har stått på og brukt sin kompetanse for å optimalisere driften. Resultatet er at Fabtech er godt rustet til å drive lønnsomt i årene fremover”.

Roboten er en av de store nyvinningene til selskapet.

Margunn Bjørnestad fra Nordea leste opp juryens begrunnelse slik:

Årets bedrift startet opp i nåværende innpakning i 2016, men har egentlig eksistert i flere tiår! 

Midt i en vanskelig periode var det større aktører som ikke så andre muligheter enn å bygge ned sine tjenester. Nettopp da valgte dagens eiere å satse på å bygge opp et nytt kompetansemiljø, sammen med noen av de mest erfarne innen vedlikehold og modifikasjoner. 

Helt fra starten var det viktig at de ansatte fikk være med på eiersiden i Årets Bedrift. Det startet med å ansette 12-15 av de mest kvalifiserte medarbeiderne de kunne få tak i, og de har i perioden frem til i dag vokst til mer enn dobbelt så mange ansatte –til tross for en rekke markedsutfordringer og sist, men ikke minst den pågående pandemien. 

Fremdeles er den viktigste drivkraften for de ansattes og eierne å utvikle en bærekraftig, topp moderne virksomhet. Ledelsen involverer de ansatte og driver en forbilledlig utvikling av arbeidsmetoder, digitalisering og robotisering av produksjon og arbeidshverdagen. På tross av investeringer i blant annet Europas mest avanserte sveiserobot med kunstig intelligens, er det ikke målsetningen til ledelsen å la maskiner overta for mennesker. De ønsker bare bli den mest effektive og leveransedyktige leverandøren i sin bransje!

Juryen til Årets bedrift trekker frem det grønne skiftet, produktutvikling og digitalisering samt bedriftens profil-og omdømme som de sterkeste kjennetegn hos årets vinner. En samlet helhetsvurdering gjør at årets bedrift i Vest Næringsråd 2020 ER:
Fabtech AS v/Gert Christian Strindberg og de ansatte! 

Gratulerer på vegne av Vest Næringsråd og Nordea.  

Medlemsnyhet

Bedrift
Fabtech AS

Postboks 3
5346 Ågotnes
Norge
Fabtech AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078