23948sdkhjf

Første spadetak for pumpeprodusenten Ydra AS

| Medlemsnyhet | Bedrift Ydra AS

Hatteland Group statser på nytt miljøbygg i Aksdal for å støtte videre vekst.

Med et krafttak var første spadetak tatt i tomta til det nye Hatteland-bygget i Aksdal Næringspark. Bygget skal huse Hatteland-selskapene Ydra, Rambase og Inosa. 

For Ydra blir innflyttingen i nytt bygg en større endring for selskapet. Tidligere har de ansatte vært plassert på to lokasjoner, i år 2022 blir de samlet på en lokasjon. 

Vi ser frem til å endelig få flytte inn på samme lokasjon og få muligheten til å produsere pumpene våre på en plass. I dag har vi lokasjoner på Frakkagjerd og på Husøy som ikke alltid er ideelt. Vi får laget et helt nytt oppsett som er mer effektivt enn det vi har i dag. Vi får økt produksjonen, effektiviteten og presisjonen. 

Det å gi presisjon på pumper å vite akkurat hva vi leverer, når vi er best og hvordan vi kan bli best mulig energieffektive er et mål som vi har. I og med at vi utvikler og produserer pumper, får vi mulighet til å komme nært på riktig design og riktig effektivitet på pumpene. 

Ydra skal lage et testsenteret som kommer til å bli en del av bygget. Det er derfor laget ekstra kjellerkapasitet for å få plass til store tanker som skal inneholde mange kubikk med vann. 

Vi har et høyt fokus på innovasjon og produktutvikling. Vi vokser allerede i utvikling og vi ønsker å bli større og bli flinkere på nye produkter. 

Ydra ble til som en sammenslåing av to selskaper, Mapex og Vest Jet. Selskapene ble kjøpt opp av Hatteland Group og slått sammen til et selskap i 2019. 

Medlemsnyhet

Bedrift
Ydra AS

Husøyvegen 281
4262 Avaldsnes
Norge
Ydra AS

Bilder & videoer

Illustrasjon: HollonDaglig leder i Ydra, Mads R. Bårdsen

Send til en kollega

0.156