23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Slipwaytrailere fra Emitech

Roodberg slipwaytrailere er bransjens mest kostnadseffektive og fleksible løsning for land- og sjø-setting, samt transport av båter inntil 80 tonn.

Roodberg Slipwaytrailere har i mange år vært en definitivt markedsleder, "ingen over ingen ved siden". Med sin nyutviklede RBT80V kan nå 80 tonn tunge båter enkelt og sikkert håndteres fra sjø til land, og eventuelt i hus så lenge portåpning er stor nok for båtens høyde og bredde.

Slipwaytrailere leveres i ulike versjoner, fra 15 til 80 tonns kapasitet. Alle for operasjon ved bruk av egnet traktor/hjullaster som trekker og kraftkilde for hydraliske løfte- og styre-sylindre, herunder sylindre for breddejustering.  

De fleste av Roodberg Slipwaytrailere leveres idag med radiostyr-ing for alle funksjoner. Slipwaytrailerne er designet og produsert med sikte på røff bruk i krevende, korrosivt miljø, og har gjennom år vist seg å tåle dette på en utmerket måte.  

Roodbergs Greenline SW-serie har enkle og rimelige slipwaytrailere med kapasitet 5 og 10 tonn. Trailere med hydraulisk heve- og senke-funksjon, betjent ved hjelp av traktors/trekkers hydraulikk.

Ta kontakt med Emitech for mer informasjon.

Emitech AS
Trommedalsjordet 18
3735 SKIEN
Oslo
Norge

Kontaktperson

TEG

Send til en kollega

0.031